'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Ούτε σε χώρες της Μπανανίας .... -Λόγω μυστικής σύμβασης θα πληρώσουμε 5.000.000 ευρώ στον Χ. Θεοχάρη;

Δεν θα εκπλαγούμε καθόλου αν έχει βασιμότητα η χθεσινή αποκάλυψη που έκανε η εφημερίδα «Το Παρόν» σύμφωνα με την οποία ο ληστρικά φορολογούμενος λαός μας θα πληρώσει στον πρώην γενικό γραμματέα Εσόδων Χάρη Θεοχάρη 5.000.000 ευρώ γιατί έτσι προβλέπει η σύμβαση που έχει υπογράψει ο ίδιος με το υπουργείο Οικονομικών!!!.

Η σύμβαση που κρατείται μυστική (αν και κανονικά θα έπρεπε να είχε κυρωθεί από την βουλή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας) προέβλεπε πέρα σπ’ τον μισθό του που ήταν 4.700 ευρώ τον μήνα και την καταβολή μπόνους από την στιγμή που θα πιάσει τους στόχους του.

Σαν στόχος ήταν το πρωτογενές πλεόνασμα – μιλάμε για την Πρωτογενή ΑΠΑΤΗ και το πλεόνασμα ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ που είχε κάνει σημαία της η κυβέρνηση στις ευρωεκλογές- και σήμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας το ποσό που πρόκειται να διεκδικήσει ο Χ. Θεοχάρης είναι πάνω από 5.000. 000 ευρώ!. 

Σύμφωνα με έγκυρους νομικούς που επικαλείται το δημοσίευμα, το Δημόσιο είναι υποχρεωμένο να καταβάλει τα χρήματα, από τη στιγμή που από τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, επιβεβαιώνεται ότι οι στόχοι που καταγράφονται στη σύμβαση έχουν επιτευχθεί.

Εδώ τώρα τι να σχολιάσουμε; Ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες δεν συμβαίνει φορείς του κράτους να υπογράφουν συμβάσεις με ιδιώτες και αυτές να κρατούνται μυστικές. Αλήθεια, τα κόμματα της αντιπολίτευσης που είναι; 

Υ.Γ Ο Χ. Θεοχάρης με ανάρτησή του στο f/b διαψεύδει το δημοσίευμα, και μιλάει για "κιτρινισμό" της εφημερίδας. Θα γινόταν πιστευτός αν έδινε την δημοσιότητα την σύμβαση που έχει υπογράψει με το υπουργείο Οικονομικών, γιατί πιθανόν αυτή η διάψευση να είναι συνέπεια παρασκηνιακής συμφωνίας με την κυβέρνηση, και στην πραγματικότητα να υπάρξει άλλη μεθόδευση -πέρα από προσφυγή του ίδου στα δικαστήρια- για να τσεπώσει το ποσό που αναφέρει το δημοσίευμα. 
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/06/5000000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου