'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Κοινοβουλευτική εκ-ντροπή

Κοινοβουλευτική εκ-ντροπή

Χθες το απόγευμα η κυβέρνηση έφερε στη Βουλή το πρώτο από τα 12 συνολικά νομοσχέδια που θα περάσει με τη διαδικασία του κατεπείγοντος στα θερινά τμήματα. 


Στην αρχή ήταν οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που υπογράφονταν αιφνιδιαστικά και περνούσαν μετά από 40 ημέρες στη Βουλή (όταν το πολιτικό θερμόμετρο είχε πέσει και οι εκβιασμοί είχαν μεγαλώσει). 

Έπειτα τα νομοσχέδια που ενέκριναν τις ΠΝΠ άρχισαν να έρχονται σε ένα ενιαίο άρθρο προκειμένου να μην υπάρχουν επιμέρους καταψηφίσεις.

Μετά σταμάτησαν να έρχονται και στη Βουλή αφού τα προεδρικά αυτά διατάγματα (που προέβλεψε ο νομοθέτης για τις καταστροφές από σεισμούς και καταποντισμούς) όπως έκρινε ο τετραπέρατος συνταγματολόγος Ευάγγελος Βενιζέλος παύουν να ισχύουν αν δεν κυρωθούν ωστόσο τα αποτελέσματα που προκάλεσαν δεν αναιρούνται.

Στο τέλος την έκλεισαν και την ολομέλεια προκειμένου να μπορούν να επιλέγουν τους πρόθυμους σε κάθε τμήμα ανάλογα με το νομοσχέδιο.

Αυτά προς απάντηση όλων όσοι (μεταξύ αυτών και εμού) προσπαθούν να αποφεύγουν τους συσχετισμούς με την επταετία.



Ένα Σχόλιο του Κώστα Εφήμερου για το thepressproject.gr

Πηγή: Κοινοβουλευτική εκ-ντροπή - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου