'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗ

Λίγες ώρες μετά την εισαγγελική παρέμβαση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, εξαιτίας της παραβίασης του προσωπικού απορρήτου, μέσω της δημοσιοποίησης των ονομάτων της ”Λίστας Λαγκάρντ”, ξέσπασε ένα κύμα υποστήριξης υπέρ του.
Για προκλητική και απαράδεκτη δίωξη κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, εξαιτίας της δημοσίευσης της ”Λίστας Λαγκάρντ”, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του. Η Κουμουνδούρου επισημαίνει πως πρόκειται για ”πολιτική δίωξη” και ”ως τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από το σύνολο του ελληνικού λαού”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
”Η αυτεπάγγελτη δίωξη εναντίον του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη είναι προκλητική και απαράδεκτη.

Δυστυχώς η δικαιοσύνη έσπευσε να κινηθεί εναντίον αυτού που αποκαλύπτει, ενώ επιδεικνύει νωθρότητα απέναντι σε αυτούς που συγκαλύπτουν, που έχασαν, ξέχασαν, δεν είδαν, δεν άκουσαν.
Η δίωξη είναι πολιτική και ως τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από το σύνολο του ελληνικού λαού ο οποίος καλείται αυτές τις μέρες να υποστεί τις συνέπειες της πιο σκληρής και ταξικής πολιτικής που έχει γνωρίσει ο τόπος μετά τη μεταπολίτευση αλλά και τις συνέπειες της διαχρονικής και συστηματικής φοροδιαφυγής των εχόντων και κατεχόντων”.

Το σχόλιο Καμμένου για το ένταλμα σύλληψης
Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, σχολίασε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Με την ανάρτησή του ”κάρφωσε” επιμελώς τη Δικαιοσύνη αναφέροντας χαρακτηριστικά: ”Ο Παπακωνσταντίνου που ”έχασε” την λίστα και έφυγε ελεύθερος συνοδεία φρουράς από την Βουλή,ο Βαξεβάνης δημοσίευσε ονόματα και διώκεται..”

Καταγγελίες από τον Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ
Άμεση ήταν και η αντίδραση του προέδρου της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών, Δημήτρη Τρίμη, για την αυταπάγγελτη δίωξη της Εισαγγελίας.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: ”Εκτιμώ ως απόλυτα υποκριτική τη σπουδή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κατά της δημοσιογραφικής έρευνας, όταν έρχονται στην δημοσιότητα εκείνα τα στοιχεία που υποτίθεται ότι ψάχνει επί μήνες τόσο η Δικαιοσύνη, όσο και ο πολιτικός κόσμος, ο οποίος αλληλοκατηγορείται ότι δεν βρίσκει.
Η δημοσιότητα και η διαφάνεια είναι η ψυχή της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης”.

Ομάδα Υποστήριξης στο Facebook
Την ίδια στιγμή στο Facebook έχει δημιουργηθεί Ομάδα Υποστήριξης στον Κώστα Βαξεβάνη, η οποία μέσα σε 2 ώρες έχει περίπου 6000 likes.
πηγή: news247.gr
 http://kartesios.com/?p=100599#more-100599

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου