'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στη συνάντηση που είχε με την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, τονίζοντας πως κάποιοι θέλουν την Ελληνική δικαιοσύνη να μην ασκεί απερίσπαστα τα καθήκοντά της.
Σημείωσε επίσης πως κινδυνεύει η αξιοπρέπεια και η ανεξαρτησία των Ελλήνων δικαστών.
Αναφερόμενος στη δίωξη σε βάρος του δημοσιογράφου, Κώστα Βαξεβάνη, τόνισε πως «αντί να διώκονται όσοι καλύπτουν φοροφυγάδες, διώκονται αυτοί που τους αποκαλύπτουν».
Αναφορά έκανε και στη μη συζήτηση της πρότασης για εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο στη Βουλή, λέγοντας πως «ο πρόεδρος της Βουλής έβαλε το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ στο συρτάρι, όπως έβαλαν τη λίστα Λαγκάρντ οι Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου».


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας θα καταθέσει τις επόμενες ώρες ερώτηση για τη λίστα Λαγκάρντ στην ώρα του πρωθυπουργού.
Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για τα νέα μέτρα
«Οι παλινωδίες των κυβερνητικών εταίρων σχετικά με τα μέτρα δεν έχουν άλλο στόχο, πλην της προσπάθειάς τους να διασωθούν επικοινωνιακά από την κατάρρευση στην οποία οδηγείται συνολικά η κυβέρνηση. Η δέσμευσή τους στην υλοποίηση της ακραίας μνημονιακής πολιτικής είναι δεδομένη, όπως και το ότι αυτή έχει καταστήσει αστεία κάθε αναφορά σε διαπραγμάτευση με την τρόικα».
«Το σταυροδρόμι στο οποίο βρίσκεται η χώρα είναι ξεκάθαρο: συνέχιση της άδικης και καταστροφικής πολιτικής του μνημονίου ή μια νέα στρατηγική για την έξοδο της χώρας από την κρίση, με στήριξη του κοινωνικού κράτους και των ασθενέστερων στρωμάτων».
πηγή: epikaira.gr
 http://kartesios.com/?p=100733#more-100733

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου