'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Τσίπρας για τη λίστα Λαγκάρντ: Τη χώρα κυβερνούσε μια μαφία

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στη δημοσιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ δήλωσε, από το Παρίσι όπου βρίσκεται, «Τούτες τις μέρες σπάει η ομερτά, σπάει ο νόμος της σιωπής και βγαίνουν στη δημοσιότητα οι λίστες της οικονομικής, επιχειρηματικής και μιντιακής ολιγαρχίας που προστατεύεται από τους χρεοκοπημένους πολιτικούς προκειμένου να μην πληρώσουν φόρους όταν ο ελληνικός λαός έχει γονατίσει».
Όλα αυτά τα χρόνια κυβερνούσε τη χώρα μια μαφία, που οδήγησε τη χώρα στην κρίση δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από το Παρίσι όπου βρίσκεται στο πλαίσιο της Συνόδου προέδρων του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Είναι η μαφία της οικονομικής, επιχειρηματικής και μιντιακής ολιγαρχίας που συνεργάζεται με το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας που ανέβασε τους ιδιαίτερα τόνους.
«Τώρα καταλαβαίνουμε, που δημοσιεύονται μέρος των ονομάτων αυτών που έχουν βγάλει χρήματα στην Ελβετία και προστατεύονται από τους έλληνες πολιτικούς που κυβερνάνε» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε «τώρα καταλαβαίνουμε γιατί μέσα μαζικής ενημέρωσης των οποίων οι ιδιοκτήτες βρίσκονται σε αυτές τις λίστες, μεγάλες επιχειρήσεις, έκαναν το παν για να μην αλλάξει πολιτική ηγεσία και διακυβέρνηση στην Ελλάδα, γιατί κάνουν το παν για να επιβάλλουν το μνημόνιο, αυτή την πολιτική που καταστρέφει τη χώρα, ως μονόδρομο που όλοι πρέπει να ακολουθήσουμε.»
 http://www.koutipandoras.gr/?p=27652

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου