'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

H HOCHTIEF ΠΟΥΛΑΕΙ ΩΣ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΛ.ΒΕΝ.!


ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα αεροδρόμια που διαχειρίζεται, μεταξύ των οποίων είναι και το «Ελευθέριος Βενιζέλος», εξέδωσε η γερμανική κατασκευαστική εταιρεία Hochtief AG.
Όπως μεταδίδει το Bloomberg, επικαλούμενο δύο ανώνυμες πηγές, η Hochtief, σε συνεργασία με την Deutsche Bank AG ζητεί με την πρόσκλησή της ενδεικτικές προσφορές έως το τέλος Μαρτίου.
Η Γερμανική πολυεθνική πουλάει το μερίδιό της στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" λες και είναι τσιφλίκι της!
Ο αγοραστής θα αποκτήσει συμμετοχές σε έξι αεροδρόμια, μεταξύ των οποίων της Αθήνας, του Αμβούργου του Σίδνεϊ και της Βουδαπέστης. Σημειώνεται πως η γερμανική εταιρεία το 2012 ανέβαλε την πώληση της μονάδας διαχείρισης των αεροδρομίων για δεύτερη φορά λόγω των χαμηλών προσφορών που έλαβε.
Ο εκπρόσωπος της Deutsche Bank δεν σχολίασε το δημοσίευμα του Bloomberg, όπως και ο εκπρόσωπος της Hochtief, ο οποίος αρκέστηκε να δηλώσει ότι γνωρίζει τις «εικασίες» που κυκλοφορούν στην αγορά.

Σημειώνεται ότι η Hochtief ελέγχει το 40% του Διεθνούς Αερολιμένα ΑθηνώνHOCHTIEF AirPort GmbH ελέγχει 8.000.004 μετοχές ή το 26,66668% του μετοχικού κεφαλαίου και η HOCHTIEF AirPort Capital κατέχει 4.000.002 μετοχές ή το 13,33334% του μετοχικού κεφαλαίου).
Το ΤΑΙΠΕΔ κατέχει το 30%, το Ελληνικό Δημόσιο το 25% και η οικογένεια Κοπελούζου το υπόλοιπο 5%.
Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013
iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου