'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Δευτέρα 26 Αυγούστου στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ




22.00: Η Fide, η  καταπληκτική Τουρκάλα τραγουδίστρια, γνωστή στην Ελλάδα και την Τουρκία από τη συμμετοχή της στα "Ματωμένα Χώματα" και από τις συνεργασίες της με το Μίμη Πλέσσα και το Νίκο Κυπουργό, μας τραγουδάει μελωδίες της πατρίδας της και γνωστές Ελληνικές μελωδίες στα Τουρκικά και τα Ελληνικά.


23.00: Ελληνική τζαζ του μεσοπολέμου, από την εξαίρετη Μαρία Κανελλοπούλου. Πρώτο Βραβείο Ερμηνείας στο Φεστιβάλ ΙΘΑΚΗΣ (1983). Έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς  καλλιτέχνες  στην Ελλάδα και στην Αυστρία όπου  κυκλοφόρησε  το πρώτο της CD με τραγούδια Χατζηδάκη, Χατζηνάσιου, Κραουνάκη, κ.α.  και συμμετείχε σε κονσέρτα, στο Αutria center, Konzert haus, Metropol, Reimund Theater.


 To 2000 με τον Μουσικό και Δημοσιογράφο Δαυίδ Ναχμία, ο οποίος θα τη συνοδεύσει στο πιάνο, δημιούργησαν μία καλλιτεχνική ομάδα, για την προώθηση του ΡΕΤΡΟ Ελληνικού Τραγουδιού, κάνοντας παραστάσεις  σε όλη την Ελλάδα.


ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΕΡΤ-ΠΟΜΠΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ
 http://www.ertopen.com./eidiseis/item/3674-deytera-26-aygoystoy-sto-proaylio-toy-radiomegaroy-ths-ert#.UhuZFX__k6g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου