'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ο Άκης καρφώνει ΠΑΣΟΚ και κάνει λόγο για κατασκευασμένο κατηγορητήριο

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις αναφορικά με την υπόθεση των εξοπλιστικώμν προγραμμάτων προχώρησε ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, κατά την πρώτη μέρα απολογίας του στο Δικαστήριο. Ο πρώην υπουργός έκανε λόγο για σκευωρία σε βάρος του και αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της εκσυγχρονιστικής περιόδου, της οποίας υπήρξε κορυφαίο στέλεχος.
Όπως ανέφερε μετά την κρίση στα Ίμια ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης ανέφερε στον ίδιο ότι «Αυτό δεν θέλω να ξανασυμβεί. Φέρε γρήγορα προγράμματα για εξοπλιστικά”. Μετά από αυτό ο ίδιος, όπως κατέθεσε κάλεσε και τα τρία όπλα για να δώσουν εισηγήσεις. Πρόκειται όπως είπε για τις εισηγήσεις του ΚΥΣΕΑ, τις οποίες παρέδωσε μη γνωρίζοντας ότι υπάρχουν αντίγραφα.
«Ουδέποτε έδωσα αφορμή ούτε καν να διανοηθούν Γερμανοί και Γάλλοι, από τους οποίους πήραμε τα συστήματα, να με δωροδοκήσουν. Δεν υπάρχει υπογραφή και κανένα ποσόν στο όνομά μου από τα εξοπλιστικά. Μόνο οι προσωπικοί μου λογαριασμοί. Εγώ είμαι το θύμα της πολιτικής δίωξης και διώξτε όλους από το εδώλιο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Τσοχατζόπουλος αναφέρθηκε και στη σημερινή πολιτικοοικονομική κατάσταση, αναφέροντας ότι η χώρα είναι υποδουλωμένοι στους ανάλγητους Γερμανούς.
«Είμαστε υπόδουλοι στους ανάλγητους Γερμανούς δανειστές μας που μας έχουν καταδικάσει σε τρομακτική εμπειρία, κάτι που δεν τόλμησαν να το κάνουν σε κανέναν ευρωπαϊκό λαό. Η γερμανική εξουσία πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι του χεριού της”.
Ο κ. Τσοχατζόπουλος όμως επέρριψε ευθύνες και στο ΠΑΣΟΚ και χαρακτήρισε το κατηγορητήριο κατάπτυστο που κατασκευάστηκε από αγγλική νομική εταιρεία μέσω της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές από τις συνομιλίες του με τον Πούτιν εν όψει και της επερχόμενης ανάληψης της εξουσίας από τον Καραμανλη.
“Ευτυχώς τώρα έρχεται ο Καραμανλής και θα συνεργαστούμε στα εξοπλιστικά”, ανέφερε.
Ο κ. Τσοχατζόπουλος χαρακτήρισε επίσης ως απάνθρωπη και εκβιαστική την προφυλάκιση της συζύγου του.
“Έχω ένα παιδί επτά ετών που αναγκαστικά βρέθηκε εξόριστο 200 χιλιόμετρα από την Αθήνα, στο Ζέλι Φωκίδας μαζί με τη γιαγιά τον παππού. Είναι αναγκασμένο να πηγαίνει σε άλλο χωριό για να παρακολουθεί το σχολείο. Μάνα ανήλικου παιδιού η σύζυγος μου βρέθηκε στη φυλακή. Το ίδιο και η κόρη μου μάνα τριών ανήλικων παιδιών. Είναι νόμιμο να μας φυλακίσουν στο όνομα της οικογενειακής ευθύνης, εμάς παντελώς αθώους ανθρώπους;”.
 http://www.koutipandoras.gr/41752

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου