'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ραδιομαραθώνιος ενάντια στο Μαύρο

Ραδιομαραθώνιο ενάντια στο Μαύρο διοργανώνουν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ. Συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι στην ΕΣΗΕΑ για την παρουσίασή του
Ο Ραδιομαραθώνιος γίνεται με σκοπό να υγκεντρωθούν χρήματα που θα καλύψουν άμεσες ανάγκες, όπως συντήρηση πομπών, γραφείων και Studio της ERTOPEN, ΔΕΗ, τηλέφωνα, έξοδα μετάδοσης και παραγωγής ραδιοτηλεοπτικού προγράμματος, αναλώσιμα κ.τ.λ.

Οι εργαζόμενοι καλούν σε στήριξη του αγώνα τους «γιατί η δημοκρατία, η αξιοπρέπεια και τα δικαίωμα στην εργασία αφορούν όλους μας».
Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων, αναφέρεται: «Εμείς, οι εργαζόμενοι απολυμένοι της ΕΡΤ, που αντιστεκόμαστε στο πραξικοπηματικό λουκέτο της 11ης Ιουνίου του 2013 και δεν υποκύψαμε στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία της κυβέρνησης, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την επαναλειτουργία του μοναδικού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα που δεν είναι άλλος από την ΕΡΤ.
Συνεχίζουμε με πάθος και πίστη για τη δημοκρατία, το πολιτισμό, την αντικειμενική ενημέρωση, για την αξιοπρέπεια μας τους θεσμούς, τις αξίες, την ηθική και ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές που χειραγωγούν τα μέσα ενημέρωσης με στόχο να χειραγωγήσουν τη συνείδηση του Έλληνα πολίτη. Η κυβέρνηση του μνημονίου και οι υποστηριχτές της κόπτονται για την πατρίδα και τον Ελληνισμό, ρίχνοντας μαύρο στη μοναδική γέφυρα με την πατρίδα τη Φωνή της Ελλάδας.
Έντεκα ολόκληρους μήνες παράγουμε εθελοντικά ΠΛΗΡΕΣ πρόγραμμα της αυτόδιαχειριζόμενης ελεύθερης ΕΡΤ, με όλα! τα προγράμματα του ραδιοφώνου της ΕΡΤ σε λειτουργία που μεταδίδονται μέσα από την ΕΡΤ3 ( ραδιόφωνο & το), διαδικτυακά από το ERTOPEN, τα πρότυπα και μοναδικά: Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, Έρα Σπορ, Κόσμος, Φωνή της Ελλάδας, προάγοντας τον πολιτισμό και την ενημέρωση, από τα FM μέσω των περιφερικών ΕΡΑ σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ, αλλά και τα βραχέα για την ενημέρωση των Ελλήνων ομογενών μας».
Η ανακοίνωση καταλήγει απευθύνοντας κάλεσμα «στον αγώνα και στη μάχη με αξιοπρέπεια, εντιμότητα και συνέπεια στο ταξικό μας χρέος, απομονώνοντας τους υβριστές, τους συκοφάντες, τους υπονομευτές».
http://www.thepressproject.gr/article/61654/Radiomarathonios-enantia-sto-Mauro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου