'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Έφριξαν στην Ε.Ε από το «φαγοπότι» Σγουρού – Εργολάβων

homateri

Φρένο στις σκανδαλώδεις συμβάσεις για τη διαχείριση απορριμάτων, που χάριζε ο Σγουρός και άλλοι περιφερειάρχες σε επιχειρηματίες όπως ο Μπόμπολας, ο Περιστέρης, ο Κόκκαλης και οι Ιωάννου-Παρασκευίδης και Λασκαρίδης-Λάτσης, απειλεί να βάλει η ΕΕ σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας.
Ακόμη και η ΕΕ, που τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε ντίλερ ιδιωτικών συμφερόντων στο χώρο της διαχείρισης απορριμάτων, φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να αντέξει το όργιο που ετοίμαζαν κυβέρνηση και περιφέρειες με την κατασκευή άχρηστων, φαραωνικών εργοστασίων.
Στο επίκεντρο της κριτικής βρίσκονται και οι πρωτοφανείς όροι περί «εγγυημένης ποσότητας παραγωγής αποβλήτων», που εξασφάλιζαν ότι οι εργολάβοι θα συνεχίζουν να πληρώνονται ακόμη και εάν δεν υπήρχαν αρκετά σκουπίδια να διαχειριστούν στα εργοστάσια που θα κατασκεύαζαν. Αυτό μεταξύ άλλων θα σήμαινε ότι οι Έλληνες φορολογούμενοι θα πλήρωναν ακόμη και για να εισάγουν σκουπίδια από γειτονικές χώρες για να λειτουργούν τα εργοστάσια του Μπόμπολα, του Κόκκαλη και άλλων εργολάβων.
Η ΠΟΕ – ΟΤΑ είχε αποκαλύψει το μέγα σκάνδαλο με το ντοκιμαντέρ «Εργοστάσια Απορριμμάτων: Το μεγάλο φαγοπότι των εργολάβων» σε παραγωγή της INFOWAR productions.

Μιλώντας με κορυφαίους επιστήμονες και περιβαλλοντικές οργανώσεις είχε τολμήσει να μιλήσει με ονόματα και αριθμούς για ένα από τους τελευταίους τομείς που μπορούν να προσφέρουν κερδοφορία στους εθνικούς εργολάβους αλλά και για το ρόλο που έπαιζε η γερμανική κυβέρνηση μέσω του Φούχτελ.
 http://info-war.gr/2014/05/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου