'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ο Μπέος επιβεβαίωσε την επιστροφή στον Μεσαίωνα (video)

Ο Βόλος, με την εκλογή του υπόδικου Αχιλλέα Μπέου στη δημαρχία, επέστρεψε στον Μεσαίωνα, με τον ίδιο δήμαρχο να επιβεβαιώνει από την πρώτη στιγμή του λόγου του ασφαλές. Ο νέος δήμαρχος λοιπόν, στις πρώτες δηλώσεις του κι αφού άφησε λευκά περιστέρια να πετάξουν στον ουρανό κι ευχαρίστησε τον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε, ξεκίνησε την επίθεση σ’ εκείνους που συνυπέγραψαν κατά της υποψηφιότητάς του.
Τους χαρακτήρισε «ανθρώπους της αρπαχτής» που «επί χρόνια λυμαίνονται τα κονδύλια του υπουργείου Πολιτισμού» και δήλωσε ότι  σκοπός του είναι να διώξει από το προσκήνιο όλους τους δήθεν καλλιτέχνες που ελέγχουν το σύστημα. Δηλαδή «όλα αυτά τα πρόσωπα των προοδευτικών δυνάμεων της δήθεν κουλτούρας, των γραμμάτων, της τέχνης και της που…ας, της αρπαχτής που οδήγησαν τη χώρα σε αυτόν τον εξευτελισμό».
«Ο κάθε αποτυχημένος Νταλάρας και Κιμούλης. Ξέχασαν να φωνάξουν τον Φασουλή να τους κάνει καμία δήλωση υποστήριξης. Να ξέρατε πόσα εκατομμύρια έχουν πάρει αυτοί από το Υπουργείο Πολιτισμού, αυτοί οι κοπρίτες στην υγειά όλων μας γιατί θεωρούσανε ότι είναι μουσικοί, συνθέτες, άνθρωποι των γραμμάτων και της Τέχνης και εμείς είμαστε οι εργάτες, τα κορόιδα, οι απλοί άνθρωποι. Έτσι λειτουργούσαν τόσα χρόνια κι έλεγχαν το σύστημα και τώρα τους ενοχλεί. Αυτή είναι η αλήθεια», είπε μεταξύ των άλλων ο Αχιλλέας Μπέος.
«Για εμάς η τέχνη και η μουσική είναι οι άνθρωποι που μας διασκεδάζουν, αλλά ποτέ δεν πέρασαν να πάρουν τον ιδρώτα σας από το Υπουργείο Πολιτισμού. Είναι ο Καρράς, ο κουμπάρος μου. Είναι όπως λέμε "Της Πάολας θα γίνει", είναι ο Ρέμος, είναι ο Παντελίδης, ο Οικονομόπουλος που τους πληρώνουμε εμείς και δεν πήραν ποτέ τον ιδρώτα σας.
Σε αντίθεση με τον κάθε Νταλάρα και κομμούνι και Φασουλή. Αυτή την Ελλάδα δημιούργησαν όλοι αυτοί. Εμείς θα την αλλάξουμε λοιπόν», κατέληξαν.
http://www.koutipandoras.gr/article/114737

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου