'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Κώστας Βαξεβάνης: «Ανήθικο Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ πρώτα να σπέρνουν το τρόμο και ύστερα να μην πηγαίνουν σε εκλογές»

Ο Κώστας Βαξεβάνης σχολίασε δηκτικώς στο «STAR» πως ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζεται να έχει χάσει στις σημερινές ευρωεκλογές όταν βρίσκεται περίπου 3,5% μπροστά από τη Ν.Δ., την ίδια ώρα που η Ν.Δ. θωρήθηκε καθαρή νικήτρια των βουλευτικών εκλογών του 2012 όταν είχε μια διαφορά 2,7 ποσοστιαίων μονάδων από το ΣΥΡΙΖΑ κι όταν το ΠΑΣΟΚ έχει χάσει έναν στους τρεις ψηφοφόρους του.
Ο εκδότης του «HOT DOC» στάθηκε στο γεγονός ότι για πρώτη φορά μετά από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο κέρδισε αριστερό κόμμα εκλογές, μολονότι είχε απέναντι του ένα μιντιακό μπλοκ. Ο ίδιος έφερε ως παράδειγμα το κοινό κυριακάτικο πρωτοσέλιδο του «Βήματος» και του «Έθνους».
Ο Κώστας Βαξεβάνης, εξάλλου, τόνισε πως δεν είναι ηθικό η κυβέρνηση να καταστροφολογεί προεκλογικώς για το ενδεχόμενο νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μετά να ισχυρίζεται πως δεν θα πάει σε εκλογές. Σε αυτό το πλαίσιο, κάλεσε τους Αντώνη  Σαμαρά και Βαγγέλη Βενιζέλο να ζητήσουν από κοινού τη δεδηλωμένη της Βουλής, από τη στιγμή που απόψε αθροίζουν τα ποσοστά τους.
http://www.koutipandoras.gr/article/114544

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου