'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

28 Οκτωβρίου: Βάζουμε τα σκουπίδια στη θέση τους!



28 Οκτωβρίου: Βάζουμε τα σκουπίδια στη θέση τους!Στις 28 Οκτωβρίου αποδίδουμε φόρο τιμής στους «ανθρώπους» που με τόση ευαισθησία έσκυψαν να λεηλατήσουν αυτή τη χώρα!
Μαζευόμαστε από τις 6μμ όλοι με μία σακούλα σκουπιδιών στο χέρι και στις 7μμ την αφήνουμε μπροστά στη Βουλή, για να τους πούμε ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» για όλα τα αίσχη τους.
Όχι, πια σκουπίδια στην αυλή, το μπαλκόνι, στους δρόμους και τους γεμάτους κάδους! Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε ευσυνείδητοι πολίτες! Τα σκουπίδια να πάνε στη θέση τους! Στη χωματερή – Βουλή!
Η παρέλαση των σκουπιδιών είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τους προδότες που πουλάνε την Ελλάδα κάθε μέρα!
Όλοι πρέπει να μιλήσουμε έστω και με τη σιωπή μας! Δε θα υπάρξει Ελλάδα να την παραδώσουμε..δε θα υπάρξουν παιδιά να την παραλάβουν…δε θα υπάρξει μέλλον για να σταθεί το παρόν.

Οφείλουμε έστω μια διαμαρτυρία πριν την κηδεία. Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. Τώρα δε μας υπολογίζει κανείς. Ενωμένοι θα είμαστε απροσπέλαστο βουνό.Αχτύπητη γροθιά. Εκείνοι υπέγραψαν τον θάνατό μας για να πλουτίσουν για ακόμα μία φορά εις βάρος μας. Λογαριάσανε φαίνεται χωρίς τους δούλους.
Αυτή η χώρα δεν απελευθερώθηκε τόσες φορές,με τόσες θυσίες , για να ξεπουληθεί σήμερα με αυτόν τον τρόπο! Κάποτε χιλιάδες Έλληνες χύσανε το αίμα τους για μας…Εσείς για το μέλλον τί θα κάνατε.. Αντιδράστε…Με όποιον τρόπο! Κάντε λάθη, αλλά προς Θεού , κάντε κάτι. Μη μένετε παγωμένοι με βλέμμα απελπισμένα χαμηλωμένο. Αυτό ακριβώς θέλουν.
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου