'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Σύζυγος νεκρού διαδηλωτή: Ήθελαν αίμα και το πήραν!



Σύζυγος νεκρού διαδηλωτή: Ήθελαν αίμα και το πήραν!Με αίμα βάφτηκε η χθεσινή μεγάλη διαδήλωση, αλλά και το πολυνομοσχέδιο που ψηφιζόταν στη Βουλή. Ο 53χρονος οικοδόμος συνδικαλιστής, Δημήτρης Κοτσαρίδης, πατέρας δύο παιδιών, και άνεργος, έχασε τη ζωή του, μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη, χωρίς ακόμη να είναι γνωστή η αιτία που προκάλεσε το καρδιακό επεισόδιο.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο 53χρονος βρισκόταν μαζί με συναδέλφους του επί της οδού Αμαλίας, όταν δέχτηκαν επίθεση από κουκουλοφόρους, αλλά και δακρυγόνα που έριξε η αστυνομία προκειμένου να τους απωθήσει. Ο 53χρονος έχασε τις αισθήσεις του και οι σύντροφοί του των μετέφεραν στο ανοιχτό μέρος στο Ζάππειο όπου και τον παρέλαβε το ασθενοφόρο.
Ο γιατρός του Ευαγγελισμού, Ηλίας Σιώρας, Καρδιολόγος, που περιέθαλψε τον άτυχο διαδηλωτή δεν αποκλείει ως αιτία θανάτου την αναπνευστική ανεπάρκεια που προκλήθηκε από τα δακρυγόνα, καθώς δεν υπήρχαν τραύματα στο θύμα.

Όπως επισημαίνει ο κ. Σιώρας, η επιστημονική κοινότητα έχει επανειλημμένα υπογραμμίσει τις επικίνδυνες επιπτώσεις που έχουν τα χημικά και δακρυγόνα στον ανθρώπινο οργανισμό.
Να σημειωθεί ότι για το θάνατο του 53χρονου διαδηλωτή έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα, ενώ η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 12.30 στο νεκροταφείο του Βύρωνα.
Τα δύο παιδιά του 53χρονου καθώς και η σύζυγός του, ξέσπασαν οργισμένοι στους διαδρόμους του Ευαγγελισμού, ρίχνοντας ευθύνες τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στην αστυνομία για τον άδικο θάνατο του δικούς του ανθρώπου.
«Ήθελαν αίμα και το πήραν» ξέσπασε η σύζυγος αναφερόμενη σε όσους προκάλεσαν με τη στάση τους το θάνατο του 53χρονου.
ΠΗΓΗ: apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου