'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΖΟΦΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ


Λυπάμαι, Ειλικρινά λυπάμαι πολύ...

Ειλικρινά  σήμερα κάθισα να ακούσω το μήνυμα του Πρωθυπουργού της χώρας με μια κρυφή ελπίδα ότι επί τέλους κάτι θα πει και κυρίως την ΑΛΗΘΕΙΑ,
Γι αυτό το μεσημέρι αφού διάβασα μια πρώτη ανάλυση της χθεσινής συμφωνίας στην Ευρώπη εξέφρασα την ευχή ότι επί τέλους ίσως ακούσουμε κάτι το πολύ σημαντικό από τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης..

Μόλις λοιπόν άκουσα το μήνυμα..

Λυπάμαι, Λυπάμαι ειλικρινά πολύ,

Με όσο πιο κομψό τρόπο μπορώ να το πώ,

Ο Κύριος Πρωθυπουργός δεν μας είπε απολύτως τίποτα.

Λυπάμαι και πάλι αλλά ο Πρωθυπουργός μας ,υποτιμά πλήρως την νοημοσύνη αυτού του Λαού που επιμένει να κυβερνά,

Μας είπε ότι κερδίζουμε χρόνο, οτι θα πληρώσουν οι τράπεζες[δηλαδή όχι ο Λαός ..]ενώ με τα ελάχιστα που λέει η κατωτέρων ανάλυση είναι πρόδηλο ότι θα στηρίξει το κράτος τις τράπεζες [δηλαδή πάλι ο Λαός.]

Έλεος Κύριε Πρωθυπουργέ,

Πάλι θυμηθήκατε την πράσινη ανάπτυξη [να μην πω τη συνέχεια και φανεί ότι σας προσβάλω] αλλά εσείς συνεχίζετε να προσβάλετε την νοημοσύνη του Ελληνικού Λαού,

Δεν σας ζητήσαμε να  χαϊδέψτε τα αυτιά του Λαού, Την Αλήθεια ζητήσαμε ,

Και για άλλη μία φορά μας σερβίρατε  ένα δραματικό λογύδριο αοριστολογιών,

Ε λοιπόν σταματήστε να θέλετε να σώσετε αυτόν το Λαό γιατί ο Λαός δεν θέλει να τον "σώσετε"
'και ο Λαός δεν είναι τρελός,

Αδειάστε μας τη γωνιά,

Εκλογές τώρα, με άμεση ανατροπή αυτών των επαίσχυντων δεσμεύσεων από την αρχή έως τώρα.

Και ο διάολος να έρθει θα είναι καλλίτερος από σας και με συγχωρείτε αλλά εσείς μας συγχύσατε για άλλη μία φορά,

Δημήτρης Αλευρομάγειρος
Στρατηγός ε.α
Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του ΚΑΠ


-----------------------------



H κυβέρνηση παρουσιάζει τώρα την ελεγχόμενη χρεοκοπία ως νέα συνταγή σωτηρίας μετά την πλήρη χρεοκοπία των συνταγών του Μνημονίου.
 
Η κυβέρνηση του Μνημονίου μιλούσε, με αποτροπιασμό για κάθε είδους αναδιάρθρωση του χρέους. Υπεστήριζε ότι θα ήταν πλήρως καταστροφικό για τη χώρα .

Μετά την απόφαση των Ευρωπαίων να επιβάλλουν το «κούρεμα»  του ελληνικού χρέους με τους δικούς τους όρους, η αναδιάρθρωση  έγινε καλή για τους κυβερνώντες και νέα συνταγή και επαγγελία σωτηρίας.

Ποιός είναι όμως  ο στόχος που τίθεται με την αναδιάρθρωση του χρέους κατά 50% ;

Να μειωθεί  το χρέος, το 2020, μετά δηλαδή  από 9 χρόνια σε ποσοστό 120% του ΑΕΠ. Όσο δηλαδή  ήταν περίπου το 2009 (127% του ΑΕΠ) όταν άρχισε  η μεγάλη επιχείρηση με το Μνημόνιο  και την Τρόικα για τη δήθεν σωτηρία της Ελλάδας.

Για να αντιληφθεί όμως κανείς όλο το μέγεθος της ακολουθούμενης καταστροφικής πορείας, πρέπει επί πλέον  να λάβει υπ' όψη ότι  η επιστροφή στο 2009  θα γίνει διότι:

  • Μετά τις φοβερές θυσίες του Ελληνικού λαού  και την υποβάθμιση του επιπέδου ζωής του
  • Μετά την τεράστια ανεργία, τα λουκέτα στις επιχειρήσεις και την ογκούμενη μετανάστευση των νέων μας, άλλων παραγωγικών στελεχών της κοινωνίας μας και επιστημόνων
  • Μετά τη συντελούμενη  λεηλασία στο Χρηματιστήριο  και την κατάρρευση των αξιών του.
  • Μετά  την εγκληματική παράνομη και αντισυνταγματική υποθήκευση  της δημόσιας περιουσίας  και των πλουτοπαραγωγικών  πόρων της χώρας με στόχο την εκποίηση της σε τιμές ευκαιρίας.
  • Μετά τον πιθανολογούμενο αφελληνισμό  του τραπεζικού  συστήματος  ως αποτέλεσμα του «κουρέματος» του χρέους  κατά 50% και τον κίνδυνο επίσης που διατρέχουν τα Ασφαλιστικά Ταμεία που επένδυσαν μεγάλο μέρος των πόρων τους σε ομόλογα του Δημοσίου.
  • Μετά τη  υποθήκευση της εθνικής κυριαρχίας και τη φαλκίδευσής του με ταπεινωτική εποπτεία μέχρι, τουλάχιστον, το 2030.
  • Μετά την αποδυνάμωση των χώρας σε τέτοιο βαθμό, που μπορεί να βάλει   σε πειρασμό επίβουλους γείτονες που καραδοκούν.

Το «κατόρθωμα»  αυτό  της σημερινής κυβέρνησης είναι χωρίς προηγούμενο. Οι επαγγελίες  και οι διαβεβαιώσεις της δεν έχουν γι' αυτό καμιά αξία γιατί προσπαθούν να συγκαλύψουν το συντελούμενο έγκλημα της λεηλασίας του εθνικού πλούτου της χώρας  και της  αποδοχής της μειωμένης κυριαρχίας και ανεξαρτησίας της χώρας.

Τις μέρες αυτές που ο ελληνικός λαός εορτάζει την 28η Οκτωβρίου  θα πρέπει να στείλει το δικό του μήνυμα:
ΟΧΙ στη θλιβερή κυβέρνηση του Μνημονίου.
ΟΧΙ στη λεηλασία και υφαρπαγή του εθνικού πλούτου της  χώρας.
ΟΧΙ στην υποθήκευση της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.


Περικλής Νεάρχου
Πρέσβης επί τιμή
Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του ΚΑΠ



-----------------------------


«ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΜΗ ΦΩΤΙΑ!»
Οδυσσέας Ελύτης «Άσμα ηρωικό και πένθιμο για τον χαμένο ανθυπολοχαγό της Αλβανίας»


Σήμερα, ιερομηνία. Έπους του '40, ο ελληνικός λαός ξανατίμησε την ιερομνήμη του: «Μνήμη του λαού μου σε λένε Πίνδο και σε λένε Άθω» μας παροτρύνει πάλι ο ιεροπρόπος Ελύτης.

« Όχι στο Δ Ράϊχ» βροντοφώνησαν πλήθη λαού, σήμερα, επέτειο του ΟΧΙ.
Ο ελληνικός λαός έφτυσε, σήμερα στις παρελάσεις του, όλους τους θεσμικούς γερμανοτσολιάδες των μνημονίων, της εθελοδουλίας και της κλεπτοκομματοκρατίας.

Στις εξέδρες ανέβηκαν σήμερα, οι πραγματικοί επίσημοι: ο ίδιος ο λαός, αφού προηγουμένως έδιωξε τους επίσημους οσφυοκάμπτες, κλεφταράδες και παρακεντέδες της Τρόϊκας.

Στην παρέλαση, παντού ο αρχέγονος λαός των Ελλήνων, χειροκροτούσε τα παρελαύνοντα παιδιά του, που έστρεφαν αλλού με περιφρόνηση το κεφάλι, αγνοώντας τα επίσημα κομματοθεσμικά ρεμάλια.

Για πρώτη φορά ο ελληνικός λαός πήρε στις παρελάσεις την θέση του: Αυτός Επίσημος, στις εξέδρες των επισήμων, προγκάροντας τους ξεφτίλες επισήμους.
«Όχι στο Δ Ράϊχ». ΟΧΙ στους ξεπουλημένους γερμανοτσολιάδες, μπουραντάδες και λοιπούς νεοχίτες του Ναιναίκου δικομματισμού που πρόδωσε την Ελλάδα.
Όχι στον δοσιλογισμό της δικομματοκρατίας και των μνημονιοπροσκηνημένων.
« Φωτιά στην άνομη φωτιά!»

Ναι Ελύτη, ναι Ρωμιοσύνη Συ δοξαστική!

Ναι στο ΟΧΙ.

ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΡΑΡΙΣ
Πολιτειολόγος
Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής τουΚΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου