'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΑ 52,4 ΕΚΑΤ. ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Σε 52.455.221 ευρώ ανέρχεται το συνολικό ποσό των ληξιπρόθεσμων οφειλών των Δήμων (πρωτοβάθμιων ΟΤΑ), προς το Δημόσιο, σύμφωνα με στοιχεία που της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, τον περασμένο Ιούλιο.
Σύμφωνα με έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου που διαβιβάστηκε στη Βουλή στις 11 Οκτωβρίου 2011, στο παραπάνω ποσό περιλαμβάνονται και τα ποσά που τελούν σε καθεστώς αναστολής είσπραξης καθώς και αυτά τα οποία έχουν υπαχθεί σε νομοθετική ρύθμιση ή σε διευκόλυνση τμηματικής καταβολής.
Ο κ. Οικονόμου διευκρινίζει ότι με τη συγκεκριμένη διάταξη “ρυθμίζονται χρέη προς το Δημόσιο των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων ΟΤΑ, των Νομικών Προσώπων και των Επιχειρήσεων που ανήκουν σε ΟΤΑ, καθώς και των Συνδέσμων ΟΤΑ προς το Δημόσιο που είναι βεβαιωμένα στις ΔΟΥ ή τα Τελωνεία μέχρι 22 Αυγούστου 2011 και αφορούν σε χρόνο μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2010, σε 2 έως 48 μηνιαίες δόσεις χωρίς τις αναλογούσες προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής ή εφάπαξ με ταυτόχρονη απαλλαγή από φορολογικές προσαυξήσεις ή φορολογικά πρόστιμα”.
Ο αναπληρωτής υπουργός διευκρινίζει ταυτόχρονα ότι στην ίδια ρύθμιση υπάγονται και οφειλές που θα βεβαιώνονται στις ΔΟΥ ή τα Τελωνεία από 22 Αυγούστου και εντεύθεν καθώς και μετά από φορολογικούς ελέγχους ή αποφάσεις διοικητικών δικαστηρίων και θα αφορούν οφειλές που ανάγονται σε χρόνο μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2010.
πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου