'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Οι αρουραίοι τώρα εγκαταλείπουν το πλοίο!


 
 
 
 
 
 
Rate This
Δεν είμαι υπέρ του ΠΑΣΟΚ, δεν είμαι υπέρ του Γιώργου Παπανδρέου. Πάνω από όλα όμως είμαι κατά όλων αυτών των συντρόφων του ΠΑΣΟΚ, πολιτευτών, βουλευτών, υπουργών κλπ. που λιγοψυχούν καθώς βλέπουν το καράβι να βουλιάζει και βιάζονται να το εγκαταλείψουν.
Και τα ποντίκια όταν βουλιάζει το πλοίο, πρώτα τρέχουν να ξεφύγουν, αλλά το μόνο που κάνουν είναι να πηδούν στη θάλασσα και εκεί να πνίγονται μια και καλή.
Αυτό ακριβώς το «πνίξιμο» το πολιτικό εννοώ, για να μην μου σκάσουν τίποτα εισαγγελείς από το πουθενά, πρέπει να πάθουν και όλοι οι… προδότες, κουκουλοφόροι πρασινοφρουροί.
Όσοι πιστοί απέμειναν στο ΠΑΣΟΚ και θα το ξαναψηφίσουν μια και δεν κατάλαβαν τίποτα μέχρι τώρα, τουλάχιστον ας μαυρίσουν αυτούς τους λεβέντες και τις λεβέντισσες που ενώ ψήφισαν από το Μνημόνιο μέχρι και το Μεσοπρόθεσμο, τώρα βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω και σαν άλλοι κουκουλοφόροι καταδότες δείχνουν χωρίς κανέναν ενδοιασμό ως μοναδικό υπαίτιο τον Παπανδρέου.
Βάσω, Ανδρουλάκης, Σκανδαλίδης, Τεκτονίδου και όλοι οι υπόλοιποι αυτής της λογικής πρέπει να εξαφανιστούν από την πολιτική σκηνή.

Τον προδότη τον δοσίλογο, τον ρουφιάνο και τον καταδότη κανείς δεν τον αγάπησε και πολύ περισσότερο ο ελληνικός λαός…
Όλους αυτούς που τολμούν τώρα να μας το παίζουν αθώες περιστερές, δήθεν φιλοξενούμενοι, δήθεν μετανιωμένοι, δήθεν με συνειδησιακό  πρόβλημα, διαγράψτε τους μια για πάντα.
Αυτοί είναι χειρότεροι και πιο επικίνδυνοι από τον Παπανδρέου και τον κάθε Παπανδρέου, που έχουν μια πολιτική και την υπερασπίζονται μέχρι τέλους. Πρόκειται για καιροσκόπους, συμφεροντολόγους που για το μόνο που νοιάζονται είναι να διατηρήσουν τη θέση τους στο πολιτικό στερέωμα και να ρίξουν όλες τις ευθύνες σε άλλους.
Μην το ξεχνάτε όλοι τους ψήφισαν όλα αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα που θα οδηγήσουν το λαό στην εξαθλίωση. Μην τους δώσετε συγχωροχάρτι. Ήξεραν και η ψήφος τους ήταν συνειδητοποιημένη!
svou69ra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου