'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Πετάει πετάει ο Βενιζέλος; Όχι με το πρωθυπουργικό

Με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο φαίνεται ότι σχετίζεται τελικά η περίφημη τροπολογία για τη χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους τόσο από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας όσο και από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για τις μετακινήσεις τους.
Και αυτό διότι, όπως επισημαίνουν στο www.koutipandoras.gr κύκλοι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο υπουργός δεν χρειάζεται για τις μετακινήσεις του τα δύο αυτά αεροσκάφη καθώς ως υπουργός μπορεί να έχει στη διάθεσή του όλα τα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας.
Η τροπολογία, η οποιία σημειωτέον προκάλεσε πολλές αντιδράσεις περιλάμβανε ότι τα αεροσκάφη Embraer και Gulfstream θα διατίθενται και για τις μετακινήσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και του υπουργού Εθνικής Άμυνας, εκτός από τις μετακινήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτερικών, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.
Η τροπολογία περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης το οποίο κατατίθεται προς ψήφιση στη Βουλή την Τετάρτη. Οι σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε όμως ενδέχεται να οδηγήσουν στην απόσυρση της τροπολογίας.

Σε απόσυρση όμως οδηγείται και η ρύθμιση η οποία παρείχε το ακαταδίωκτο στα στελέχη του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για ποινικές υποθέσεις.
 http://www.koutipandoras.gr/39837

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου