'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Στο ΗΟΤ DOC που κυκλοφορεί: Ο Αρχιερέας της τραπεζικής διαπλοκής


Τα τρία χρόνια της κρίσης αποκαλύφθηκαν πολλά για το ρόλο των τραπεζών. Από δάνεια εκτομμυρίων δίχως τις ανάλογες εξασφαλίσεις σε φίλα προσκείμενους επιχειρηματίες, θαλλασοδάνεια σε ιερές μονές, μέχρι και το σκανδαλώδες να καλύπτουν τις μαύρες τρύπες που δημιούργησαν με κανονικές κλοπές από τα χρήματα των Ελλήνων. Κεντρικό ρόλο σε όλα αυτα παίζει η ΤτΕ. Ο στυλοβάτης δηλαδή του τραπεζικού συστήματος καθώς είναι υπεύθυνη για την εποπτεία των τραπεζών.
Ως κύριος υπεύθυνος σε όλα αυτά εμφανίζεται συγκεκριμένος τραπεζίτης. Τα όσα περιγράφονται στο εισαγγελικό πόρισμα το οποίο δημοσίευει το HOTDOC αποτελούν κόλαφο για το συγκεκριμένο τραπεζίτη.
Σε μια σειρά από σκάνδαλα, όπως για παράδειγμα αυτό της Proton Bank, εμφανίζεται να “ξεπλένει” επιχειρηματίες και τραπεζίτες που ήταν υπεύθυνοι.
Συγκεκριμένα, όταν ο νόμος ακουμπήσει τα σκάνδαλα ο τραπεζίτης αναλαμβάνει να διαβεβαιώσει τις αρχές ότι τα πράγματα δεν έγιναν παράνομα, αλλά τηρήθηκαν οι αρχές λειτουργίας των τραπεζών.

Η εισαγγελική έρευνα η οποία περιλαμβάνει την εξέταση μαρτύρων και ντοκουμέντων, καταλήγει σε συμπεράσματα που αποδίδουν ποινικές ευθύνες στον τραπεζίτη. Το HOTDOC, σε μια αποκαλυπτική έρευνα παρουσιάζει σκανδαλώδεις περιπτώσεις που ο τραπεζίτης έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο για να καλυφθούν.
Με χάσετε τη συνέχεια στο HOTDOC που κυκλοφορεί την Πέμπτη 25/07/2013.


http://www.koutipandoras.gr/40271

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου