'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η 6ης Μαΐου θα είναι το μεγαλύτερο θρίλερ της Μεταπολίτευσης..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ



ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το λευκό, το άκυρο και η αποχή ενισχύει την αυτοδυναμία των 2 μεγάλων κομμάτων . Επίσης αν οι ψήφοι συγκεντρωθούν σε πολλά μικρά κόμματα που δεν μπαίνουν στη βουλή αμέσως μειώνονται τα ποσοστά που χρειάζονται τα 2 μεγάλα κόμματα για αυτοδυναμία.

Τα δύο μεγάλα κόμματα δεν συγκεντρώνουν ούτε το μίνιμουμ που χρειάζεται για μία συγκυβέρνηση . Συνάμα ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία βρίσκονται πολύ μακριά από μία πολιτική νομιμοποίηση ,έστω και αθροιστικά που θα τους προσέφερε θεωρητικά ένα ποσοστό πάνω από 50%.

Υπό αυτές τις συνθήκες οι εκλογές της 6ης Μαΐου θα είναι το μεγαλύτερο θρίλερ της Μεταπολίτευσης και μια από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της μεταπολεμικής περιόδου. 


Ψήφος οργής, αγανάκτησης και θυμού. Η έρευνες καταγράφουν με λεπτομέρεια την τοποθέτηση των μετακινούμενων ψηφοφόρων, οποίοι σκοπεύουν να δώσουν ψήφο οργής, αγανάκτησης και θυμού .

Στις 6 του Μάη λέμε ένα βροντερό όχι στον δικομματισμό και τα συνεταιράκια του 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου