'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Ο "μονόδρομος" του μνημονίου.. μας οδηγεί εκτός Ευρώ...

Die Welt: «Η Ελλάδα θα εγκαταλείψει το ευρώ σε 12 μήνες»

Και δεν το λένε οι "εκπρόσωποι της δραχμής", ούτε οι "εκπρόσωποι της μιζέριας", - κατα Βενιζέλο -.

 Το λένε οι ίδιοι οι Γερμανοί!! και μάλιστα "Εν γνώσει των συνεπειών του νόμου"!!... Το άρθρο από την Γερμανική "Di Welt", φιλοξενεί δηλώσεις στελέχους επενδυτικής εταιρείας (βλ. Αγορές).

 Περιμένουμε αντίδραση από τους εκπροσώπους της "ευημερίας" της "ανάπτυξης" και της "προόδου".

Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα θα κληθεί να εγκαταλείψει το ευρώ σε 12 μήνες κάνει η γερμανική εφημερίδα Die Welt.
«Η Ελλάδα θα εγκαταλείψει εντός του επομένου έτους την ευρωζώνη. Θα την ακολουθήσουν πιθανότατα περισσότερες χώρες, επειδή η δημοσιονομική πολιτική των περικοπών που υπαγορεύει η Γερμανία αποδεικνύεται υπερβολικά αυστηρή στην εφαρμογή της»,
αναφέρει το δημοσίευμα, που βασίζεται στις προβλέψεις της επενδυτικής εταιρείας Threadneedle.
Σύμφωνα με το σενάριο της Threadneedle, που παρουσίασε χθες στο Λονδίνο στέλεχος της εταιρείας και το οποίο επικαλείται η Die Welt, «στην τελική φάση θα προκύψει μια σειρά αποχωρήσεων από την ευρωζώνη».
Η Ελλάδα έχει δύο εναλλακτικές επιλογές: «Η μία είναι τρομακτική και παραπέμπει στην τήρηση των γερμανικών υπαγορεύσεων. Η άλλη είναι επίσης τρομακτική αλλά παραπέμπει στο «παίρνουμε την τύχη μας στα χέρια μας». Πιστεύω ότι οι Έλληνες θα επιλέξουν το τελευταίο», φέρεται να δηλώνει το στέλεχος της επενδυτικής.

 http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου