'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ - ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

Δεν ξεχνάμε την καταστολή, την καταπάτηση των δικαιωμάτων μας, την καταστρατήγηση των νόμων. Την καταλήστευση του δημοσίου πλούτου. 
Την εξαθλίωση της ζωής μας, τα εκατομμύρια των ανέργων, τα ερειπωμένα κέντρα Υγείας, τα σχολεία που έμειναν χωρίς βιβλία, τους «ημέτερους» κρατικοδίαιτους εργολάβους και επιχειρηματίες που πλούτισαν.

 Δεν ξεχνάμε την κατασυκοφάντηση, το ψέμα, τον εμετική προπαγάνδα. Τις μεθοδεύσεις που οδήγησαν μια κοινωνία σε απόγνωση. Το δηλητήριο με το οποίο ποτίζατε κάθε μέρα τον Ελληνικό λαό, προσπαθώντας να τον μετατρέψετε σε μια άμορφη μάζα. 
 Δεν ξεχνάμε, ότι μια ολόκληρη γενιά, έχασε κάθε ελπίδα, έχασε το χαμόγελό της, έσκυψε το κεφάλι, έμεινε άνεργη, έγινε η «χαμένη γενιά». 
 Δεν ξεχνάμε ότι για να σωθείτε εσείς, πετάξατε μέσα στην πολιτική αρένα, ναζιστικά αποβράσματα. Τα σπονσονάρατε, συνεργαστήκατε, τα χαϊδέψατε, τα προωθείτε. 
 Δεν ξεχνάμε……..
 Και τώρα θα μιλήσουμε εμείς.
Posted by Ενεργοί Πολιτες Πάρου http://kepparou.blogspot.com/2012/04/blog-post_7064.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου