'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Εμπορικού κέντρου Πυλαίας

28.04.2012



ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ:
ότι η παρούσα εθνοπροδοτική κυβέρνηση, με πρόφαση τη "σωτηρία" της χώρας από τη χρεωκοπία και με το παραμύθι ότι δεν υπάρχει εναλλακτικός δρόμος:
·         ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ έναντι πινακίου φακής για να εξυπηρετήσει συμφέροντα διεθνών τοκογλύφων και μόνον.
·         ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, για την οποία γεννεές γεννεών αγωνίστηκαν και έχυσαν το αίμα τους. Υποθηκεύει και υποδουλώνει την Ελλάδα για δεκαετίες.
·         ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ καταδικάζοντας τη χώρα σε μία άνευ προηγουμένου ύφεση.
·         ΠΡΟΩΘΕΙ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ των ασθενέστερων οικονομικά πολιτών και των μικρομεσαίων ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ, ενώ ακόμη και οι πέτρες γνωρίζουν ότι τα έσοδα του κράτους δεν αυξάνονται, το έλλειμα παραμένει και το χρέος βρίσκεται εκτός ελέγχου.
·         ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ κατοχυρωμένα με αγώνες εδώ και δεκαετίες.
·         ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ή ΝΑ ΞΕΝΙΤΕΥΤΟΥΝ ή ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΞΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.


    ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ:
·         Ότι υπήρχαν και υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για την Οικονομία που δίνουν προοπτική διεξόδου, που δεν επιτρέπουν την υποδούλωση και τον εξευτελισμό της χώρας.


    

                                      


ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΣ;
·         Θα αφήσεις μία ενδοτική κυβέρνηση και ξένα συμφέροντα να σε οδηγούν στην ηττοπάθεια, στην αδράνεια, στην αμηχανία, απλό παρατηρητή της καταστροφής της πατρίδας σου, της ζωής σου, των παιδιών σου;

 ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ,  ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ!
·       ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ- ΣΤΗ ΦΤΩΧΙΑ -             ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ

·       ΜΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΨΗΦΟ
·       ΜΕ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
http://www.spitha-kap.gr/el/sparksnews/?nid=2437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου