'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Εβδομάδα κινητοποιήσεων


Σε νέα επίσχεση εργασίας προχωρούν από σήμερα οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ, οι οποίοι θα επανεξετάσουν τη στάση τους την Τετάρτη. Οι φαρμακοποιοί συνεχίζουν τη μη χορήγηση επί πιστώσει φαρμάκων στους ασφαλισμένους ενώ σήμερα αναμένεται η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, των ημερομηνιών που θα καταβάλει τα οφειλόμενα στους φαρμακοποιούς..
Αντιδρώντας στα κυβερνητικά σχέδια για την ιδιωτικοποίηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με 24ωρη πανελλαδική απεργία σήμερα Δευτέρα ενώ συνεχίζουν την κατάληψη της Κεντρική Υπηρεσία του ΤΤ.
Εντωμεταξύ την Τετάρτη οι νοσοκομειακοί γιατροί θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία και από τις 17 Σεπτεμβρίου επίσχεση εργασίας σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

Παράλληλα την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου απεργούν δάσκαλοι και καθηγητές δημόσιας και ιδιωτικής παιδείας.
Τέλος από τις 17 έως 22 Σεπτεμβρίου δικαστές και εισαγγελείς θα πραγματοποιούν διακοπή εργασίας από τις 11 πμ έως τη λήξη της βάρδιας.
 http://www.koutipandoras.gr/?p=25151

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου