'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ» ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ

«Οικονομικούς δολοφόνους» χαρακτήρισε τους κυβερνητικούς εταίρους ο Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του από τη Λαμία, προσθέτοντας ότι στόχος τους είναι «να ξεπουλήσουν την χώρα προτού φύγουν».
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον Πρωθυπουργό, κατηγορώντας τον ότι «ενώ προεκλογικά ενώ μιλούσε για επαναδιαπραγμάτευση, μετά τις εκλογές πήγε στην Γερμανία με δώρο το 1,8 δισ. από το πρόστιμο της SIEMENS και ζήτησε γονυπετής συγγνώμη από την κ. Μέρκελ».
Σε ότι αφορά τα νέα μέτρα εκτίμησε ότι ίσως βρεθούν κάποια «παλικάρια» βουλευτές οι οποίοι και θα καταψηφίσουν τις περικοπές, όπως έκαναν κάποιοι βουλευτές που καταψήφισαν το δεύτερο μνημόνιο και σήμερα βρίσκονται στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αναφερόμενος, μάλιστα, στην κομματική πειθαρχία που προσπαθεί, όπως είπε, να επιβάλει ο κ. Σαμαράς, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «προσπαθεί να επανιδρύσει την Πολιτική Ανοιξη».

Όσον αφορά στο πετρέλαιο θέρμανσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δεν επιχειρεί να πατάξει το λαθρεμπόριο», ενώ ζήτησε αφορολόγητο πετρέλαιο θέρμανσης για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και επιδότηση για τους κατοίκους των ορεινών περιοχών.
πηγή: naftemporiki.gr
 http://kartesios.com/?cat=5&paged=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου