'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Την παραπομπή του Ι. Κούβελου για κακούργημα ζητεί ο εισαγγελέας



Την παραπομπή σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων του Ισίδωρου Κούβελου, προτείνει ο εισαγγελέας εφετών Γιώργος Τζαβέλλας με την κατηγορία της άμεσης συνέργειας σε υποβολή ανακριβούς δήλωσης περιουσιακής κατάστασης από πρόθεση. Η υπόθεση αφορά ποσό ενός εκατομμυρίου δολαρίων που εξήγαγε στο Λονδίνο ο κ. Κούβελος χωρίς να το δηλώσει στο πόθεν έσχες. Για την ίδια υπόθεση έχει ζητηθεί από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αθανάσιο Κατσιρώδη, η άρση της βουλευτικής ασυλίας της Ντόρας Μπακογιάννη, αίτημα το οποίο εκκρεμεί στη Βουλή.

Η βουλευτής της ΝΔ θα ζητήσει η ίδια την άρση της βουλευτικής ασυλίας της στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Πόθεν Έσχες της Βουλής, προκειμένου, όπως αναφέρουν οι συνεργάτες της, να διαλευκανθεί η υπόθεση με το ένα εκατομμύριο δολάρια που δεν δηλώθηκε στο «πόθεν έσχες» του συζύγου της Ισίδωρου Κούβελου.
Η αρμόδια Επιτροπή της Βουλής θα συνεδριάσει αύριο για να γνωμοδοτήσει για την άρση της ασυλίας της Ντόρας Μπακογιάννη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι παραμένουν σε εκκρεμότητα και άλλες αιτήσεις για άρση ασυλίας βουλευτών.
 http://www.koutipandoras.gr/?p=25234

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου