'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Τον Κώστα Σημίτη και υπουργούς του καλει ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και υπουργούς της κυβέρνησής του καλεί ως μάρτυρες, ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, στη δίκη που ξεκινά τη Δευτέρα.
Ήδη ο κ. Τσοχατζόπουλος έχει αποστείλει δέκα εξώδικες επιστολές στα μέλη του ΚΥΣΕΑ τη χρονική περίοδο που εγκρίθηκαν οι αγορές για τα υποβρύχια και τα TORM1. Τα εξώδικα σύμφωνα με πληροφορίες απευθύνονται στους τότε υπουργούς Ευάγγελο Βενιζέλο, Κώστα Λαλιώτη, Θεόδωρο Πάγκαλο, Αλέκο Παπαδόπουλο, Γιάννο Παπαντωνίου, Βάσω Παπανδρέου, Γιώργο Ρωμαίο και Γιώργο Παπανδρέου, καθώς και στους τότε επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως επίσης και στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.
Μάλιστα οι επιστολές απευθύνονται σε προσωπικό τόνο. «Σε καλώ να εμφανιστείς στο δικαστήριο για να καταθέσεις τι γνωρίζεις για τις κρίσιμες τέσσερις συνεδριάσεις του ΚΥΣΕΑ», φέρεται να γράφει στα εξώδικα.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος είχε υποβάλλει αίτημα σε διάφορα στάδια της διαδικασίας για περαιτέρω ανάκριση, με σκοπό να καταθέσουν τα τότε μέλη του ΚΥΣΕΑ και υψηλόβαθμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που είχαν εμπλοκή με τα εξοπλιστικά του προγράμματα. Ωστόσο, το αίτημα του δεν έγινε δεκτό απο τη Δικαιοσύνη.
 http://www.koutipandoras.gr/35764

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου