'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Επικοινωνιακή φιέστα χωρίς ουσία η επανεκκίνηση των έργων της Ολυμπίας Οδού

Μπορεί η κυβέρνηση σήμερα και οι εργολάβοι να πανηγυρίζουν για την επανεκκίονηση των έργων της Ολυμπίας Οδού, η αλήθεια όμως είναι διαφορετική. Πρώην εργαζόμενοι στα έργα κατασκευής της Ολυμπίας Οδού, διατυπώνουν σοβαρές καταγγελίες ότι ουσιαστικά πρόκειται για μια επικοινωνιακή φιέστα και τίποτα περισσότερο.
Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Γαλαρία, Θεόδωρος Τσελέπης, “στην φιέστα που θα παρουσιαστεί ως επανεκκίνηση της Ολυμπίας Οδού μεταφέρονται εργάτες του «ΑΚΤΩΡ» από εργοτάξια του αυτοκινητόδρομου «ΜΟΡΕΑΣ», ντύνονται με γιλέκα της «Ολυμπίας Οδού» βαφτίζονται εργαζόμενοι της «Ολυμπίας Οδού» και θα παριστάνουν πως εργάζονται”.
Επίσης σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, μεταφέρονται φορτηγά της εταιρίας «ΣΒΩΛΟΣ» από το λιμάνι της Πάτρας, βαφτίζονται φορτηγά της «Ολυμπίας Οδού» και θα κάνουν πως εργάζονται. Μεταφέρονται χωματουργικά μηχανήματα δίχως άδειες, ασφάλειες και πινακίδες βαφτίζονται μηχανήματα της «Ολυμπίας Οδού» και θα κάνουν πως εργάζονται. Προσλμαβάνονται επίσης πρώην εργαζόμενοι της «Ολυμπίας Οδού» που γνωρίζουν τα μέρη δίχως αμοιβή με την υπόσχεση πως θα προτιμηθούν όταν ξανά ξεκινήσει η «Ολυμπία Οδός».
Μεταφέρθηκαν επίσης τέσσερα τουλάχιστον ημιφορτηγά 4Χ4 κίτρινου χρώματος του αυτοκινητόδρομου «ΜΟΡΕΑΣ» και με πρόχειρο ταμπελάκι «Ολυμπία Οδός» θα κάνουν πως εργάζονται στα εργοτάξια της «Ολυμπία Οδός».

Οι καταγγελίες είναι ιδιαίτερα σοβαρές. Ένας ολόκληρος μηχανισμός έχει κινητοποιηθεί προκειμένου να αποδείξει ότι τα εργά ξεκινούν, μόνο και μόνο για να κερδίσουν ψήφους. Και από ουσία τίποτα.
Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κώστας Χατζηδάκης και Νίκος Τσούκαλης έχουν ήδη μεταβεί προκειμένου να δείξουν ότι τα έργα ξεκινούν ξανά. Κοντός ψαλμός όμως αλληλούια που λέει και θυμόσοφος λαός.
 http://www.koutipandoras.gr/35969

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου