'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

«Ο Βενιζέλος έχει ποινικές ευθύνες για Λίστα Λαγκάρντ»

Για ποινικές ευθύνες του Ευάγγελου Βενιζέλου, συγκεκριμένα για υπεξαγωγή και μη αξιοποίηση της Λίστας Λαγκάρντ, κάνει λόγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της αρμόδιας Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία χαρακτηρίζει ύποπτο το Γιώργο Παπανδρέου για τον οποίο έχουν προκύψει στοιχεία σε βάρος του, όπως υποστηρίζει. Σε αυτό το πλαίσιο, μάλιστα, ζητά από τον πρώην πρωθυπουργό να προσέλθει άμεσα στην Επιτροπή.
Όσον αφορά τον κ. Βενιζέλο, η κα Κωνσταντοπούλου υπογραμμίζει πως θα έπρεπε να ελέγχεται και ποινικώς, τονίζοντας πως εκείνοι που μετέτρεψαν την πολιτική σε αξιόποινη δράση δε μπορούν να χρησιμοποιούν την πολιτική τους ιδιότητα για να αποσείσουν ποινικές ευθύνες.
«Τα στοιχεία που επικαλεστήκαμε όταν ζητήσαμε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τον κ. Βενιζέλο όχι απλώς δεν καταρρίφθηκαν, αλλά, αντιθέτως, έχουν ενισχυθεί. Είναι, επομένως, προ των ευθυνών τους όσοι με την επιδεικτική άρνηση ψήφου τους του παρείχαν ασυλία», σημειώνει η κα Κωνσταντοπούλου για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
 http://www.koutipandoras.gr/35837

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου