'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

«ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ» Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, ΕΞΗΓΕΙ Η ΑΛ.ΠΑΠΑΡΗΓΑ


Οι εξελίξεις είναι τέτοιες που η μόνη λύση είναι η αποδέσμευση από την ΕΕ και η λαϊκή εξουσία, τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα μετά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.
Η γγ του ΚΚΕ εξήγησε ότι η αντίθεση του Κόμματος δεν είναι στα σημεία, στις τεχνικές και τους χειρισμούς της κυβέρνησης Παπαδήμου: «είναι εφ’ όλης της ύλης».
Η ίδια εκτίμησε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα «περιπλέκονται ακόμα περισσότερο λόγω της καπιταλιστικής κρίσης στην ευρωζώνη», συμπληρώνοντας ότι πλέον εξετάζονται σενάρια που μέχρι πριν από λίγα χρόνια έμοιαζαν αδιανόητα.

«Θα χουμε ένα ευρώ εσωτερικά υποτιμημένο, πράγμα που θα απαξιώσει μισθούς, συντάξεις και περιουσίες, πέρα από όλα τα χαράτσια. Η χώρα μας θα κληθεί να πληρώσει τα δάνεια ‘διπλά και τριπλά’ στην πορεία» συνέχισε, καλώντας το λαό να πάρει τις αποφάσεις του.
Ο κ. Παπαδήμος ξεκίνησε τη Δευτέρα σειρά επαφών με τους επικεφαλής των κομμάτων που δεν συμμετέχουν στην κυβέρνησή του.
Την Τρίτη ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και την Τετάρτη με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη και την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.
πηγή: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου