'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Η Θεσσαλονίκη ΜΙΛΗΣΕ: «ΔΕΝ πληρώνουμε – ΔΕΝ υποτασσόμαστε»


Η Θεσσαλονίκη ΜΙΛΗΣΕ: «ΔΕΝ πληρώνουμε – ΔΕΝ υποτασσόμαστε»Το παρόν δηλώνει η Θεσσαλονίκη στην ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ κατά των ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΤΡΩΝ που συνεχώς ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ το υπουργείο Οικονομικών…
Με το σύνθημα «Δεν πληρώνουμε, δεν υποτασσόμαστε» η Πρωτοβουλία Εργατικής Άρνησης Πληρωμών καλεί σε συγκέντρωση, αύριο Κυριακή, στις 18.00, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Στη σχετική ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία αναφέρει:
«Αρνούμαστε να πληρώνουμε το… μάρμαρο. Όλοι μαζί, συλλογικά, προχωρούμε σε άρνηση πληρωμών, ως επιλογή διάσωσης του πλούτου που επιχειρούν κράτος & κεφάλαιο από κοινού να μας αφαιρέσουν εκβιαστικά.
Προωθούμε την φορολογική απεργία των εργαζομένων, απέναντι στην οικονομική ασφυξία που προκαλούν κράτος & κεφάλαιο στα κατώτερα κοινωνικά στρώματα.
Ειδικά μετά τον κυβερνητικό ανασχηματισμό, όπου υπό την καθοδήγηση του Λ. Παπαδήμου (ενός τραπεζίτη – δοτού του διεθνούς κεφαλαίου και μηχανισμών παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού – ΔΝΤ, λέσχη Bilderberg και της Trillateral Commission) συγκυβερνούν φασίστες παντός χρώματος, επιδιώκουμε αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης,  στοχεύουμε στο άνοιγμα προοπτικής αυτοοργάνωσης της κοινωνίας, στην κατάργηση από τους εργαζόμενους του καπιταλιστικού συστήματος εκμετάλλευσης. Με βάση το ανωτέρω σκεπτικό, καλούμε σε συγκρότηση ενιαίας Πρωτοβουλίας Εργατικής Άρνησης Πληρωμών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου