'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ν. Χουντής: «Ο Ευ. Βενιζέλος προωθεί το ακαταδίωκτο των φοροφυγάδων»



Ν. Χουντής: «Ο Ευ. Βενιζέλος προωθεί το ακαταδίωκτο των φοροφυγάδων»Συνέχεια στην αντιπαράθεση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών σχετικά με την προωθούμενη ελληνοελβετική συμφωνία για φορολόγηση των καταθέσεων, δίνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής, ο οποίος σε δήλωσή του κατηγορεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι προωθεί το «ακαταδίωκτο των φοροφυγάδων και των «κλεπτοκρατών» με τους τεράστιους λογαριασμούς στις ελβετικές τράπεζες».
Η αντίδραση του κ. Χουντή έρχεται ως απάντηση δήλωσης του κ. Βενιζέλου, σύμφωνα με την οποία ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τις ερωτήσεις που καταθέτει στην Κομισιόν έχει ως στόχο να παρεμποδίσει τη διμερή σύμβαση Ελλάδας – Ελβετίας και ότι οι ερωτήσεις αυτές δημιουργούν πρόβλημα στη χώρα.
Ο κ. Χουντής υποστηρίζει ότι η συμφωνία που έχει ετοιμάσει ο κ. Βενιζέλος με τις ελβετικές αρχές «προσφέρει νέες ευκαιρίες ασύλου για φοροφυγάδες, αλλά και τον πιο ιδανικό τρόπο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος» και προσθέτει ότι «επειδή ο κ. υπουργός διαφημίζει ότι η συμφωνία που έχει ετοιμάσει με τους Ελβετούς είναι στα χνάρια της αντίστοιχης γερμανικής, του θυμίζω ότι το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας διαφωνεί ριζικά με την εν λόγω συμφωνία, κατηγορώντας την κ. Μέρκελ ότι τους έφερε μία σύμβαση που δίνει άσυλο και εξασφαλίζει την ανωνυμία στους Γερμανούς φοροφυγάδες, και δηλώνει ότι θα την καταψηφίσει».
ΠΗΓΗ: Now24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου