'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

WSJ: ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ


Για διάλυση του ευρώ και επιστροφή εθνικών νομισμάτων ετοιμάζονται κορυφαίες εταιρείες συναλλαγών, σύμφωνα με την Wall Street Journal.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η ICAP Plc, η οποία λειτουργεί το μεγαλύτερο σύστημα διατραπεζικών νομισματικών συναλλαγών, δήλωσε την Κυριακή ότι δοκιμάζει συστήματα ηλεκτρονικών συναλλαγών για μια πιθανή έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη και επιστροφή στη δραχμή.
Ανώτατα στελέχη της ICAP δηλώνουν πως οι προετοιμασίες έχουν επικεντρωθεί στον καθορισμό της σχέσης μεταξύ της δραχμής και άλλων νομισμάτων και πως θα διαμορφωθούν οι συναλλαγματικές ισοτιμίες.
Όπως τόνισαν, η εταιρεία δοκιμάζει τεχνολογία που θα επέτρεπε στις τράπεζες να κάνουν συναλλαγές σε δραχμή έναντι του δολαρίου και του ευρώ, διευκρινίζοντας πως τα μέτρα που ελήφθησαν τις τελευταίες εβδομάδες είναι προληπτικά και ότι δεν θα πραγματοποιηθούν συναλλαγές σε δραχμή εκτός και αν το απαιτήσουν οι συνθήκες της αγοράς.

Επίσης, η CLS Bank International, η πλατφόρμα της οποία δίνει τη δυνατότητα στις τράπεζες να διακανονίσουν τις συναλλαγές τους σε νομίσματα, πραγματοποιεί στρες τεστ για να προετοιμαστεί για μια διάλυση του ευρώ, σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν το θέμα.
πηγή: imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου