'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Τράγκας για Σαμαρά [βίντεο]


Τράγκας για Σαμαρά [βίντεο]Το έχουμε ξαναγράψει: Ο Γιώργος Τράγκας θα μπορούσε να κάνει επιτυχημένη καριέρα στο θεατρικό σανίδι. Εχει μοναδικό τρόπο εκφοράς λόγου και το κυριότερο οι μορφασμοί του είναι ανεπανάληπτοι.
Προσπερνώντας ότι είναι μεγάλη λουμπίνα κι αυτός, το γεγονός είναι ότι σπάει το τηλεοπτικό κατεστημένο. Δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει «αντιτηλεοπτικές» εκφράσεις και το γέλιο που βγάζουν οι εμφανίσεις του στο τηλεοπτικό γυαλί είναι αβίαστο. Ασε που έχει ένα μοναδικό ταλέντο να περνάει από το ένα θέμα στο άλλο συνδυάζοντας τα πιο ανόμοια πράγματα.
Δείτε το βίντεο:
Τράγκας για Σαμαρά [βίντεο]
Τράγκας για Σαμαρά [βίντεο]

Το έχουμε ξαναγράψει: Ο Γιώργος Τράγκας θα μπορούσε να κάνει επιτυχημένη καριέρα στο θεατρικό σανίδι. Εχει μοναδικό τρόπο εκφοράς λόγου και το κυριότερο οι μορφασμοί του είναι ανεπανάληπτοι.

Προσπερνώντας ότι είναι μεγάλη λουμπίνα κι αυτός, το γεγονός είναι ότι σπάει το τηλεοπτικό κατεστημένο. Δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει «αντιτηλεοπτικές» εκφράσεις και το γέλιο που βγάζουν οι εμφανίσεις του στο τηλεοπτικό γυαλί είναι αβίαστο. Ασε που έχει ένα μοναδικό ταλέντο να περνάει από το ένα θέμα στο άλλο συνδυάζοντας τα πιο ανόμοια πράγματα.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: Βαθύ Κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου