'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

«ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» στα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ [φωτορεπορτάζ]



«ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» στα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ [φωτορεπορτάζ]Δεκαδες συναγωνιστες παρενεβησαν σημερα το πρωι και για πανω απο 3 ωρες στο Γενικο Νοσοκομειο της Νικαιας, μπλοκαροντας το ταμειο. Παρα πολλοι ησαν οι ασθενεις που εξεταστηκαν χωρις να καταβαλουν το χαρατσι.
Το κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, εχει ξεκαθαρισει οτι παλευουμε να ειναι χωρις χαρατσια, ολα τα κοινωνικα αγαθα. Δρομοι, παιδεια, υγεια, μεταφορες, παραλιες, νερο, ρευμα κλπ πρεπει να παρεχονται δωρεαν. Δεν ξεχναμε οτι δεν εχουμε μονο να αντιπαλεψουμε τα χαρατσια μεσω της ΔΕΗ.
Προχθες ήμασταν στην Στυλιδα, ανοιγοντας τα διοδια στο πηγαινε και στο ελα. Επισης παρευρεθηκαμε στις ανοιχτες συνελευσεις στο Μαρκοπουλο και στην Νεα Σμυρνη.
Χθες ημασταν στην ανοιχτη συνελευση στο Χαϊδαρι. Σημερα ειμασταν στο ΓΚΝ Νικαιας. Αυριο Τεταρτη, 23/11, 11 πμ, θα ειμαστε στην ΔΕΗ στην Κορινθο, μαζι με την ανοιχτη συνελευση Πλατειας «Περιβολακια» Κορινθου (που αποφασισαν την δραση).
Αυριο επισης θα ειμαστε στο πλευρο του αγωνιστη της αριστερας Παναγιωτη Βηχου, που τον σερνουν στο Κακουργιοδικειο (οδος Λουκαρεως) με κατασκευασμενες κατηγοριες. Μεθαυριο Πεμπτη 24/11, 8 πμ , θα ειμαστε στην ΔΕΗ Κορωπιου μαζι με τις ανοιχτες λαϊκες συνελευσεις της περιοχης.

Δεκαδες συναγωνιστες παρενεβησαν σημερα το πρωι και για πανω απο 3 ωρες στο Γενικο Νοσοκομειο της Νικαιας, μπλοκαροντας το ταμειο. Παρα πολλοι ησαν οι ασθενεις που εξεταστηκαν χωρις να καταβαλουν το χαρατσι. Υπηρχε μεγαλη αστυνομικη δυναμη, η οποια ομως δεν δημιουργησε προβληματα.
Διαφορα σκυλακια της εργοδοσιας γυρισαν στις φωλιες τους , με την ουρα στα σκελια, οταν αντιμετωπιστικαν με πραοτητα απο τους συναγωνιστες.
Τα συνθηματα που φωναχτηκαν:
Η ΥΓΕΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ
ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ
ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ, ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ.
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΚΥΡΩΝΩ κλπ
Μοιραστηκαν εκατονταδες προκηρυξεις με τις θεσεις του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ πανω στα χαρατσια.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου