'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

INDEPENDENT: ΜΥΣΤΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ

Αιφνιδιασμό θα πρέπει να προκαλέσει τυχόν έξοδος της Ελλάδας ή άλλης χώρας από την ευρωζώνη, σύμφωνα με τον Independent.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα, εάν κάποια χώρα φύγει από το ευρώ, θα πρέπει να προκαλέσει πλήρη έκπληξη και να ανακοινωθεί μέρα κατά την οποία δεν θα προκληθεί πανικός στις τράπεζες και τις αγορές, κατά προτίμηση Κυριακή.
Κι ενώ κάθε Κυριακή είναι υποψήφια, το ζήτημα είναι να υπάρξει συμφωνία μεταξύ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Τράπεζας της Ελλάδας, αφού κλείσουν οι αγορές και πριν ανοίξουν, ώστε κανείς να μην έχει ιδέα τι ακριβώς θα συμβεί.
Αλλά η αποχώρηση μιας χώρας από το ευρώ δεν μπορεί να γίνει πριν τυπωθεί νέο νόμισμα. Ο νέος πρωθυπουργός θα μπορούσε να βάλει μια σφραγίδα στα υπάρχοντα νομίσματα, καθώς η ένδειξη από την οποία προέρχονται τα ευρώ κάθε χώρας είναι σημειωμένη σε αυτά που κυκλοφορούν.
Κάποιοι οικονομολόγοι υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια ηλεκτρονική ισοτιμία, όπως έγινε το διάστημα 1999-2001, που θα εξασφαλίσει τις πληρωμές των μισθών.
πηγή: newscode.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου