'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

syntagma_aganaktismenoi100313

Σε επίσημο κάλεσμα στο Σύνταγμα την Κυριακή καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ όλους τους πολίτες, «ώστε να δοθεί ένα ηχηρό μήυνυμα αντίστασης στην τρόικα», «να σταματήσει η καταστροφή, να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία, να αγωνιστούμε για τις ζωές μας».
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε “συγκέντρωση υπεράσπισης της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού την Κυριακή στις 18.00 στο Σύνταγμα. Την ώρα που θα συζητείται η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, οι εργαζόμενοι και η νεολαία πρέπει να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στην τρόικα, αντίστασης στο μνημόνιο και στη συρρίκνωση της δημοκρατίας.
Φτάνει πια! Σταματάμε την καταστροφή, υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία, αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας”.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακινείται κάλεσμα προς όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, για συγκέντρωση στο Σύνταγμα το βράδυ της Κυριακής, κι ενώ η Βουλή θα συνεδριάζει για να ψηφίσει ή να καταψηφίσει στις 12.00 την πρόταση μομφής – δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αντίστοιχα καλέσματα υπάρχουν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.
” Η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται στον πλέον κατάλληλο χρόνο. Γίνεται σήμερα που η κυβέρνηση με φασιστικό τρόπο μπήκε στην ΕΡΤ . Γίνεται σήμερα που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μέτρα που θα μας οδηγήσουν ακόμα περισσότερο στη φτώχεια και θα τα βαφτίσουν παλιά και υποχρεώσεις της χώρας. Εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα και να βγούμε στους δρόμους. Ή εμείς ή αυτοί. Την Κυριακή το βράδυ όλοι στις πλατείες όλης της Ελλάδας”, αναφέρεται στο κάλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεδρίασε νωρίτερα αποφάσισε να καλέσει επίσημα στην συγκέντρωση της Κυριακής στο Σύνταγμα.
πηγή: enet.gr
 http://kartesios.com/?p=144435

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου