'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Οι βουλευτές… κάνουν το σκατό τους παξιμάδι!


«Υπάρχουν συνάδελφοι που δεν έχουν λεφτά και ξεραίνουν και τα σκατά τους». Σε ποιον κλάδο εργασίας (;) αναφέρεται ο… ποιητής; Στους αξιότιμους βουλευτές, που όπως προκύπτει από τα στοιχεία για τον προϋπολογισμό της Βουλής το 2014, δεν υφίστανται ούτε μία περικοπή στα έσοδά τους, που ξεπερνούν τα 6.000 ευρώ καθαρά, την ώρα που ολόκληρες οικογένειες προσπαθούν να επιβιώσουν με 500 ευρώ ή και λιγότερα.
Η… φανταστική αυτή δήλωση προέρχεται από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δάνη Τζαμτζή, ο οποίος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, απέδειξε ότι μάλλον δεν έχει ιδιαίτερη επαφή με την ελληνική πραγματικότητα.
Ερωτηθείς μάλιστα, σε ειρωνικό τόνο, από τον Γιώργο Παπαδάκη… πώς ζει με τόσο λίγα χρήματα, που ο ίδιος υποστήριξε ότι είναι 5.400 ευρώ το μήνα, ο Δ. Τζαμτζής απάντησε σοβαρότατα: «Με πολλή προσοχή, χωρίς εξαλλοσύνες. Δεν είναι υπερβολή, υπάρχουν συνάδελφοι που δεν έχουν λεφτά και ξεραίνουν και τα σκατά τους».

Θα πρέπει επιτέλους να διοργανωθεί ένας έρανος για αυτούς τους απόκληρους της κοινωνίας, τους βουλευτές, που αναγκάζονται να βγάζουν το μήνα με μερικές χιλιάδες ευρώ μονάχα…

 http://www.koutipandoras.gr/47074/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου