'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ»


kammenos93900020dΕναντίον της κυβέρνησης έστρεψε τα πυρά του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο πλαίσιο της περιοδείας του στις Σέρρες.
“Η κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου είναι ένα έγκλημα”, είπε ο κ. Καμμένος, τους κατηγόρησε ότι έχουν υπογράψει για την άρση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας πριν από τις εκλογές και κάλεσε τους βουλευτές της Ν.Δ. “να σταματήσουν να κάνουν τους ήρωες”. Επιτέθηκε και στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια τον οποίο αποκάλεσε “τον μεγαλύτερο δουλέμπορο των μεταναστών”.
Ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε το εργοστάσιο Ζάχαρης, συναντήθηκε με τους εργαζόμενους, ενημερώθηκε για τα προβλήματα τους και δήλωσε πως πρέπει να καταλογιστούν ποινικές ευθύνες για τα χρέη του εργοστασίου και ο ίδιος θα αναζητήσει να βρει τι απέγινε με τη μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει ο σύλλογος των εργαζομένων το 2011 κατά της πώλησης της ΕΒΖ.


Επισκέφθηκε, επίσης, το ειδικό σχολείο Σερρών, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και τον Μητροπολίτη Θεολόγο, ενώ είχε σύσκεψη με εκπροσώπους τοπικών φορέων.
Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο κ. Καμμένος ζήτησε να αποχωρήσει το τηλεοπτικό συνεργείο της “Δ.Τ” , λέγοντας ότι για τους Ανεξάρτητους Ελληνες δεν υπάρχει “Δημόσια Τηλεόραση”, υπάρχουν η ΕΡΤ, η ΕΡΤ 3 και η ΕΡΑ. Για τη “Δ.Τ.” είπε ότι είναι “κυβερνητική τηλεόραση” και αποκάλεσε τον Παντελή Καψή “υπουργό της προπαγάνδας”.
πηγή: real.gr
 http://kartesios.com/?p=145558#more-145558

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου