'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Καταγγέλουν τον Άδωνι για ρουσφέτια σε νοσοκομεία

Σε σοβαρότατες καταγγελίες αναφορικά με τις τοποθετήσεις προσωπικού στα νοσοκομεία με εντολή του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, προχωρά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).
Οι τοποθετήσεις έχουν να κάνουν με τις μοριοδοτήσεις του ΑΣΕΠ προς εργαζόμενους τις οποίες ο υπουργός Υγείας φαίνεται ότι έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια. Οι ρουσφετολογικές τοποθετήσεις αφορούν προσωπικό από τα πρώτα οκτώ νοσοκομεία στα οποία έβαλε λουκέτο ο κ. Γεωργιάδης. Το προσωπικό αυτο μοριοδοτήθηκε με κριτήρια που ορίζαβ συγκεκριμένες υπουργικές αποφάσεις των υπουργείων Υγείας και Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Μάλιστα η μοριοδότηση επικυρώθηκε από το ΑΣΕΠ.
Ωστόσο όπως καταγγέλουν οι εργαζόμενοι στα Δημόσια Νοσοκομεία, τα “σχέδια ήταν επι χάρτου”. Οι τοποθετήσεις στα διάφορα νοσοκομεία, γίνονται με ρουσφετολογικά κριτήρια “κατόπιν εντολής του υπουργού Υγείας, χωρίς να λαμβάνονται υπόψιν τα μόρια που διαθέτουν από το ΑΣΕΠ.
Όπως επισημαίνει στο koutipandoras.gr, o αντιπρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Παναγιώτης Παντέλης, “Αποδεικνύεται στην πράξη οτι οι καταγελίες επιβεβαιώνονται, η αποδόμηση των νοσοκομείων έγινε με τη διαδικασία των μοριοδοτήσεων και οι τοποθετήσεις γίνονται με καθαρά ρουσφετολογικά κριτήρια για την ικανοποίηση των ρουσφετολογικών υποχρεώσεων που είχε αναλάβει και δεν μπόρεσε να τις ικανοποιήσει λόγω της μοριοδότησης του ΑΣΕΠ”.

Ο κ. Γεωργιάδης εκτός από αγαπημένο παιδί της τρόικας αποδεικνύεται και το αγαπημένο παιδί των ρουσφετιών, σε έναν ευαίσθητο χώρο όπως είναι αυτός της Υγείας.
 http://www.koutipandoras.gr/47324

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου