'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

“Ενα δεντράκι να σώζαμε, για μας θα ήταν στοίχημα ζωής”

68c92-img_0352 
H φράση του τίτλου προέρχεται από την ταινία “Ο θησαυρός της Κασσάνδρας” του Γ. Αυγερόπουλου και ανήκει στην κ. Έμυ Γαζέα, υπεύθυνη περιβαλλοντικής μελέτης “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.”. Όπως βλέπουμε στις εικόνες, μάλλον δεν σώθηκε τελικά αυτό το δεντράκι…Κρίμα, το χάσανε το στοίχημα.
Ξαναδείτε την ταινία και ακολουθούν κι άλλες φωτογραφίες από τον λαβωμένο Κάκαβο και σχόλιο από την Επιτροπή Αγώνα Μεγάλης Παναγίας. Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες ότι η τεράστια καταστροφή που βλέπουν είναι ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ, αφού ακόμα δεν έχει αποψιλωθεί ο χώρος του επιφανειακού ορύγματος, δεν έχει ξεκινήσει η εξόρυξη, δεν έχουν κατασκευαστεί τα φράγματα, δεν έχει αρχίσει η απόθεση αποβλήτων εκεί που σήμερα είναι ακόμα τα ρέματα Καρατζάς και Λοτσάνικο. Αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι μόνο δρόμοι και ο χώρος όπου πρόκειται να κατασκευαστεί το εργοστάσιο εμπλουτισμού, έκτασης περίπου 200 στρεμμάτων. Έρχεται ακόμα περισσότερη “ανάπτυξη”.

 http://antigoldgreece.wordpress.com/2013/10/30/ena-dentraki-na-swzame/#more-29771

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου