'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση για το γεύμα στη Λέσχη






Όπως υποσχεθήκαμε στους εαυτούς μας, και αποφασίσαμε στην Γενική μας Συνέλευση, προχωρήσαμε σε μαζική συγκέντρωση-παρουσία στο φοιτητικό εστιατόριο, όπου απαιτήσαμε αυτό που μας ανήκει, δηλαδή φαγητό.Έχουμε δηλώσει στο παρελθόν ότι το νέο μοντέλο σίτισης που προτείνεται από την κυβέρνηση και "υπάγεται" στην λογική λιτότητας, δεν μας εκφράζει και δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες τις Φοιτητκής μας Κοινότητας.

Λοιπόν πιο συγκεκριμένα, χθες Δευτέρα 26.11.2012 και ώρα 14:00 επισκεφτήκαμε την λέσχη 50 περίπου άτομα με απαίτηση να σιτιστούμε όλοι και δωρεάν.Σύμφωνα με τις νομικίστικες διατάξεις ...ο μάγειρας και οι εργαζόμενοι αρνήθηκαν να σερβίρουν σε αυτούς που δεν "δικαιούνται" συνεπώς κάποιοι ανέλαβαν πρωτοβουλία με πολύ ευγενικό τρόπο και σέρβιραν κανονικά σε όλους.Τέλος επικράτησε μια ατμόσφαιρα ευχαρίστησης αφού γευματίσαμε όλοι δωρεάν όπως τον παλιό καλό καιρό.

Η όλη κίνησή μας στοχεύει στο να περάσουμε σε όλους είτε Υπουργείο ,Πρυτανεία και Προεδρεία τμημάτων την νοοτροπία του ότι θα απαιτήσουμε καλύτερες συνθήκες ζωής για όλους μας μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό των κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών, οπότε θα συγκρουστούμε με κάθε παράγοντα που επιχειρεί την διάλυση της φοιτητικής μέριμνας ή προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες υπέρ των Υπουργείων που εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες.

Θα συνεχίσουμε δυναμικά και θα απαιτούμε αυτό που μας αναλογεί μέχρι να παγιωθεί στη συνείδηση όλων.
Θα απαιτούμε τα αυτονόητα όλο και πιο δυναμικά 
μέχρι να τα κερδίσουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ
 


_________________________________________________

Φοιτητικός Σύλλογος Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων
http://dpsdfs.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου