'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

Επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδας παίζουν οι Γερμανοί στη Θράκη, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου του Βερολίνου για τη μετατροπή της χώρας σε κανονικό προτεκτοράτο, σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού “Επίκαιρα” που φιλοξενείται στο σημερινό τεύχος (22/11/2012).
Το περιοδικό “Επίκαιρα” αποκαλύπτει τις γερμανικές μεθοδεύσεις και τις πιέσεις προς την κυβέρνηση, προκειμένου να επιτραπεί η επιστροφή δεκάδων χιλιάδων απελαθέντων Τουρκόφρονων μουσουλμάνων και των οικογενειών τους στη Δυτική Θράκη, ώστε να αποτελέσουν εργατικό δυναμικό για την Ειδική Οικονομική Ζώνη που επιδιώκουν να στήσουν οι Γερμανοί στην ακριτική περιοχή.

Πρόκειται για έναν πυρήνα 50 χιλιάδων και πλέον ανθρώπων που σήμερα ζουν συγκεντρωμένοι από το τουρκικό κράτος στην Προύσα, οργανωμένοι σε ένα δίκτυο συλλόγων, τους οποίους χρηματοδοτούν και καθοδηγούν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

Ο μηχανισμός προπαγάνδας του βαθέος κράτους της Άγκυρας βρίσκει τώρα αρωγό – γράφει το άρθρο του περιοδικού – τη γερμανική task forse, η οποία έχει αναλάβει την επιτόπια υλοποίηση του σχεδιασμού του Βερολίνου, που είναι σε πλήρη γνώση της Άγκυρας.
Συγκεκριμένα, Γερμανοί και Τούρκοι επιχειρηματίες αναμένουν τη δημιουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στη Θράκη.
Όταν δοθεί το πράσινο φως, 180 Τούρκοι μεγαλοεπιχειρηματίες – αρκετοί εξ αυτών με γερμανικά διαβατήρια και με επιχειρήσεις στο Μόναχο και την Κολονία – ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε επενδύσεις στη Θράκη.
Τόσο οι ίδιοι όσο και οι Γερμανοί επενδυτές έχουν προαποφασίσει την άντληση φθηνού εργατικού δυναμικού από τη μουσουλμανική μειονότητα της περιοχής, αλλά όπως προαναφέρθηκε και απ’ όσους έχουν απελαθεί και τις οικογένειές τους και διαβιούν στην γείτονα χώρα.
πηγή: news247.gr
 http://kartesios.com/?p=103709#more-103709

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου