'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Η Γερμανία έχει χρεοκοπήσει.. 3 φορές ..

Ιστορικά η Γερμανία 3 φορές έχει χρεοκοπήσει και ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΘΕΙ να πληρώσει το χρέος της, ή έχει λάβει ΒΟΗΘΕΙΑ για να ξεπληρώσει τα δάνεια της.

1931 : Το Βερολίνο, κυρύσει στάση πληρωμών σε Αμερικανικές τράπεζες. Σταματάει έτσι η εξόφληση του εξωτερικού χρέους.

1953 : Οι ΗΠΑ, διαγράφουν τεράστιο ποσό χρέους της καταστραμμένης από τον Β παγκόσμιο πόλεμο Γερμανίας!. Το νέο χρέος της Γερμανίας μετά από αυτήν την πράξη γίνεται ελάχιστο και έτσι αρχίζει η ανάπτυξη της οικονομίας τους που είχε παραλύσει ολικά.


1990 : Με την ένωση της ανατολικής και δυτικής Γερμανίας, η επίσημη κυβέρνησης της χώρας ΑΡΝΕΙΤΑΙ την πληρωμή χρεών στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες από τον Β παγκόσμιο πόλεμο.



 

Να προσθέσουμε το Δάνειο - όχι οι πολεμικές αποζημιώσεις - που έλαβε η Γερμανία το 1942, επίσημα από την Ελληνική κυβέρνηση, από το οποίο  έχει πληρώσει ήδη 2 δόσεις - κατά άλλους 8 - το οποίο εγγράφει κάθε χρόνο στον προϋπολογισμό της σαν υποχρέωση, και δεν το έχει πληρώσει, γιατί απλά καμία "Ελληνική" κυβέρνηση δεν το έχει ζητήσει! - κατά μέτριους υπολογισμούς ξεπερνάει πλέον τα 60δις -.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΡΙΨΕΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;;;;;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου