'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ…

13.01.2012 (ΣΚΑΪ)
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι «τα προβλήματα της ανταγωνιστικότητας δεν σχετίζονται με το μισθολογικό κόστος, αλλά, μεταξύ άλλων, με τη φορολογία και τη διαφθορά». Επιπλέον πρόσθεσε ότι «ενδεχομένως το ζήτημα αυτό να έχει νόημα για άλλες ευρωπαϊκές χώρες και κάποιοι να κρίνουν ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι το πειραματόζωο, προκειμένου να δοκιμάσουμε τέτοιες μεθόδους για να δούμε την αποδοτικότητά τους. Σε αυτούς θα έλεγα να κοιτάξουν αν η συνταγή που δοκιμάστηκε στην Ελλάδα τα δυο τελευταία χρόνια έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα».
05.04.2012 (ΣΚΑΪ)
Κάθετα αντίθετος στην όποια πιθανότητα νέας μείωσης μισθών και συντάξεων και αύξησης των φόρων την επομένη των εκλογών, εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
«Δεν βγάζουν τη χώρα από την κρίση, όπως και το να κοπούν ο 13ος και 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα, κάτι που δεν συμβάλλει στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Μάλιστα προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα επισημαίνοντας ότι «θα διαφωνήσω ακόμη και με το κόμμα μου αν θελήσει να συνεχίσει τη συγκεκριμένη πολιτική που εφάρμοσε το ΠΑΣΟΚ και διέλυσε τη χώρα»!
14.09.2012 (NET FM)
«Δεν γίνεται το σύνολο της περιστολής των δαπανών των 11,5 δισ. να προέλθει από μειώσεις μισθών και συντάξεων, γιατί είναι κοινωνικά άδικο και βαθιά υφεσιακό», δήλωσε ο βουλευτής της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Για να είμαστε ως κυβέρνηση αξιόπιστη θα πρέπει να παρουσιάζουμε ρεαλιστικά και εφαρμόσιμα σχέδια μείωσης των δαπανών, μέσα από διαρθρωτικές αλλαγές».
7.11.2012 Ψηφοφορία στη Βουλή για την έγκριση του 3ου Μνημονίου στο οποίο περιλαμβάνονται δραματικές μειώσεις μισθών και συντάξεων.

 http://kartesios.com/?cat=28

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου