'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ – ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου θα δικάζονταν οι τρεις συλληφθέντες για τα επεισόδια έξω από τη ΔΕΘ και την επίθεση κατά του Γερμανού πρόξενου, συγκεντρώθηκαν εργαζόμενοι στους δήμους της Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους προς τους συναδέλφους τους και ζητώντας την αθώωσή τους.
Η δίκη πήρε και νέα αναβολή για την επόμενη Τρίτη, αυτή τη φορά λόγω απουσίας των μαρτύρων αστυνομικών που επικαλέστηκαν υπηρεσιακές υποχρεώσεις.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ τονίζει: «Η άθλια τρικομματική συγκυβέρνηση συνεχίζει τις προσπάθειές της να κάμψει το φρόνημα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που αγωνίζονται, εκτός των άλλων για να αποτρέψουν στην πράξη τις απολύσεις-διαθεσιμότητα χιλιάδων εργαζομένων».

» Για να πετύχει το σκοπό της, χρησιμοποιεί τις γνωστές μεθόδους τρομοκράτησης και ποινικοποίησης των αγώνων των εργαζομένων. Προχώρησε για… παραδειγματισμό στη σύλληψη τριών συναδέλφων που συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α. στο κτίριο της Δ.Ε.Θ., την ημέρα διεξαγωγής της 3ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης των Δημάρχων, στο πλαίσιο της οποίας προετοιμάζονταν το ξεπούλημα βασικών υπηρεσιών των Ο.Τ.Α και η απόλυση χιλιάδων εργαζομένων».
Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης αναφέρει: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ζητά την άμεση αθώωση τους, γιατί ο μόνος που έπρεπε να συλληφθεί και να καταδικαστεί είναι ο κ. Φούχτελ. Ο Γερμανός Υφυπουργός Εργασίας με τις προσβλητικές, προκλητικές και εμπρηστικές δηλώσεις του, συστήνοντας επί τις ουσίας απολύσεις, ξεσήκωσε κύμα διαμαρτυριών των εργαζομένων στη Τοπική Αυτοδιοίκηση».
πηγή: Newsroom ΔΟΛ
 http://kartesios.com/?p=103345

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου