'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Δίχως ΚΤΕΛ η Θεσσαλονίκη λόγω έλλειψης καυσίμων

Δεκαετίες πίσω γυρνά η χώρα μας σε καταστάσεις οι οποίες μέχρι πρότινος θεωρούνταν δεδομένες ή μάλλον αυτονόητες.
Τελευταίο παράδειγμα τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ στο νομό Θεσσαλονίκης, τα οποία παραμένουν ακινητοποιημένα λόγω οικονομικών προβλημάτων και συγκεκριμένα λόγω έλλειψης καυσίμων. Οι ιδιοκτήτες βρίσκονται σε απόγνωση. Προς το παρόν εκτελούνται μόνο μαθητικά δρομολόγια και η γραμμή Θεσσαλονίκη-Αθήνα.
Ακινητοποιημένα παραμένουν από το πρωί τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ στο νομό Θεσσαλονίκης, λόγω οικονομικών προβλημάτων και συγκεκριμένα εξαιτίας έλλειψης καυσίμων. Εκτελούνται μόνο τα μαθητικά δρομολόγια και η γραμμή Θεσσαλονίκη – Αθήνα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι από την περασμένη βδομάδα τα δρομολόγια στο νομό Θεσσαλονίκης μειώθηκαν από τα 28 στα 10, ενώ από σήμερα δεν εκτελείται κανένα. Για να κινηθούν και πάλι τα λεωφορεία θα πρέπει το ΚΤΕΛ να πάρει χρήματα από τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), που με τη σειρά του περιμένει το υπουργείο Οικονομικών.

Στο μεταξύ, και ο ΟΑΣΘ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και υπάρχει κίνδυνος από το Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου, να σταματήσουν όλα τα δρομολόγια με αποτέλεσμα οι πολίτες της Θεσσαλονίκης να μείνουν χωρίς συγκοινωνίες.
 http://www.koutipandoras.gr/?p=29113

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου