'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Αποκαλύψεις Κωνσταντοπούλου για τη δικογραφία Ρουμελιώτη



Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με το περιεχόμενο της δικογραφίας με τις καταγγελίες Ρουμελιώτη που διαβιβάστηκε στη Βουλή προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωσταντοπούλου.
Συγκεκριμένα, όπως η ίδια ανέφερε μιλώντας στη Βουλή κατά τη διάρκεια συζήτησης για σύσταση εξεταστικής για το πώς μπήκε η χώρα στο μνημόνιο, στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται δύο αποκαλυπτικά έγγραφα.

Το πρώτο, είναι ένα φαξ με ημερομηνία 29-4-2010 που έστειλε ο κ. Ρουμελιώτης στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργο Προβόπουλο. Με αυτό ο κ. Ρουμελιώτης κοινοποιούσε απόρρητο έγγραφο του ΔΝΤ που έλεγε ότι «ένα τέτοιο πρόγραμμα σαν αυτό που θα εφαρμοστεί στην Ελλάδα θα δημιουργήσει ύφεση, θα δοκιμάσει τον ελληνικό λαό και τεχνικά δεν μπορεί να βγει».
Το δεύτερο αφορά ενημερωτικό έγγραφο από την ελληνική πρεσβεία στις ΗΠΑ, πριν από την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ, από το οποίο προκύπτει ότι το ΔΝΤ «ουδέποτε θα ζητούσε από μία χώρα να προβεί σε τέτοια ραγδαία μείωση του ελλείμματος σε ένα έτος».
 http://www.koutipandoras.gr/?p=29304

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου