'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ!

Ο 54χρονος Μαρκ Γουόρσφολντ, συνελήφθη από την αστυνομία την ώρα που παρακολουθούσε την κούρσα της ποδηλασίας σε περιοχή κοντά στο Σάρεϊ.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άντρα με την αιτιολογία ότι έδειχνε να μην απολαμβάνει το θέαμα, αφού δεν χαμογέλασε ούτε μία στιγμή.
Ο Γουόρσφολντ, καθηγητής πολεμικών τεχνών και πρώην στρατιωτικός, ισχυρίζεται ότι τον έριξαν στο έδαφος και του έβαλαν χειροπέδες την ώρα που παρακολουθούσε τον αγώνα.
Η σύζυγός του, Νικόλ, έμαθε για τη σύλληψή του ώρες αργότερα, όταν ανησύχησε, γιατί δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι για τα γενέθλια της 9χρονης κόρης τους.


Ο άντρας αφέθηκε ελεύθερος όταν εκείνος και η γυναίκα του εξήγησαν στους αστυνομικούς ότι πάσχει από Πάρκινσον από το 2010 και ένα από τα συμπτώματα είναι η ακαμψία των μυων του προσώπου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, πριν τον αφήσουν ελεύθερο, τον ανέκριναν, του πήραν δαχτυλικά αποτυπώματα, δείγμα DNA και τον φωτογράφησαν σα να ήταν κατάδικος.
Άραγε στη Βρετανία, αν δεν χαμογελάς, συλλαμβάνεσαι;
πηγή: protothema.gr
 http://kartesios.com/?p=92601#more-92601

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου