'' Να σταθώ στα πόδια μου '' Λεωνίδας Μπαλάφας - Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (official video)

Στίχοι: Λεωνίδας Μπαλάφας. Μουσική: Λεωνίδας Μπαλάφας – Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης Παραγωγή Indigo View 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ ... ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ!


Ο ΠΕΡΕΣ ΕΦΥΓΕ, ΟΙ ΑΤΖΕΝΤΗΔΕΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ!
Για το ενδιαφέρον ισραηλινών επιχειρήσεων για συμμετοχή τους στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων ενημέρωσε τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα ο Ισραηλινός πρέσβης Άριε Μέκελ σε συνάντησή τους τη Δευτέρα.
Συγκεκριμένα, ο Άρ. Μέκελ αναφέρθηκε για στους τομείς της ενέργειας, του τουρισμού, των υπηρεσιών και της ανάπτυξης ακινήτων (real-estate).
Υπενθυμίζεται πως ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από ισραηλινές επιχειρήσεις για περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού δημοσίου, όπως το Ελληνικό (από την Εlbit) και η ΔΕΠΑ/ΔΕΣΦΑ (από την Israel Corp.).
Η συνάντηση έγινε σε συνέχεια της πρόσφατης επίσημης επίσκεψης του πρόεδρου του Ισραήλ Σιμόν Πέρες στην Αθήνα.
O Ισραηλινός πρέσβης είχε προηγουμένως συνάντηση και με τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Νότη Μηταράκη.

Είναι πλέον φανερό, μετά τόσο την επίσκεψη Πέρες στην Αθήνα όσο και την συνάντηση του ισραηλινού πρέσβη με έλληνες υπουργούς, ότι οι Ισραηλινοί δρουν μεθοδικά για την οικονομική-ιμπεριαλιστική διείσδυσή των Ισραηλινών εταιριών στην Ελλάδα σε μια εξαιρετικά ευνοϊκή γι' αυτές περίοδο όπου μπορούν να αποκτήσουν δημόσιες επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας, υποδομές αλλά και ακίνητα «φιλέτα» με ευτελές αντίτιμο.
Οι ευθύνες της τρικομματικής κυβέρνησης για την εξέλιξη αυτή είναι μεγάλες καθώς πρόκειται να παραδώσουν, στις Ισραηλινές πολυεθνικές, μέρος του εθνικού πλούτου της χώρας έναντι πινακίου φακής.

 http://www.iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου